Μουσικές συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες στους δρόμους των Χανίων – Δείτε το πρόγραμμα

μουσικές-συναυλίες-με-γνωστούς-καλλι-1591147

Το Επιμελητήριο Χανίων ενώνει ξανά δυνάμεις με τους Επαγγελματικούς και Εμπορικούς Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας των Χανίων και παρουσιάζει τα

«Χριστούγεννα Μουσικά στην Χανιώτικη Αγορά».

Μουσικές συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες στους δρόμους των Χανίων διοργανώνει και φέτος το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις. Στόχος είναι να κατέβει ο κόσμος στην αγορά και να ψωνίσει από τα τοπικά καταστήματα, τα οποία έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια τόσο με την υγειονομική κρίση από την πανδημία του κορονοϊού όσο και από την οικονομική κρίση γενικότερα.

Αυτά επισημάνθηκαν κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στο  Επιμελητήριο Χανίων, όπου παρουσιάστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα έχουν τίτλο «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά».

Δείτε το πρόγραμμα:

  • Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – Μάνος Μαλαξιανάκης & the band – Είσοδος Επιμελητηρίου Χανίων
  • Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – Βάλια Αλεξίου – Είσοδος Δημοτικής Αίθουσας Εκδηλώσεων Παλαιόχωρας
  • Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – Μάνος Μαλαξιανάκης & the band – Πλατεία Μάνου Κατράκη – Κίσσαμος
  • Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου – και ώρα 18:00 – Σταύρος Λαμπρόπουλος – Συμβολή Κυδωνίας, Αποκορώνου και Βολουδάκηδων
  • Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – Marmitas Band – Latin Party στη συμβολή Μουσούρων και Τσουδερών

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και στους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης.

«Μετά από αρκετά χρόνια συνεχιζόμενης δοκιμασίας και ασφυκτικών περιορισμών στη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων της περιφερειακής μας ενότητας, δυστυχώς και τα φετινά Χριστούγεννα θα λειτουργήσουμε σε ιδιαίτερα πιεστικό περιβάλλον, με την αγοραστική δύναμη της κοινωνίας να περιορίζεται διαρκώς και το λειτουργικό μας κόστος να επιβαρύνεται σημαντικά.

Εμείς, συνεχίζουμε και φέτος, ως θεσμικός φορέας της Επιχειρηματικότητας, να δημιουργούμε ευρύτερες συνεργασίες όλων των εμπορικών και επαγγελματικών φορέων του τόπου μας, συνεισφέροντας έμπρακτα στη γιορτινή ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική από σημαντικούς Χανιώτες καλλιτέχνες, κέφι και Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Με την προσπάθειά μας αυτή κεντρικός στόχος είναι να προσφέρουμε περισσότερα κίνητρα στη Χανιώτικη Οικογένεια για να απολαύσει τις αγορές της στις ποιοτικές επιχειρήσεις του τόπου της, αλλά και να ευχαριστήσουμε τους χειμερινούς επισκέπτες μας. Προτεραιότητά μας οι μικρότερες, απομακρυσμένες από την πρωτεύουσα πόλεις των Χανίων, όπου λειτουργεί και το χειμώνα η εμπορική τους Αγορά, δηλαδή η Κίσσαμος και η Παλαιόχωρα.

«Αρχίζουμε δυναμικά από την πόλη των ΧΑΝΙΩΝ, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, με τον Μάνο Μαλαξιανάκη and the band στην είσοδο του Επιμελητηρίου Χανίων, στις 6:00.

Ψωνίζουμε με ρυθμό και στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με την Βάλια Αλεξίου, στην είσοδο της δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων, στις 6:00.

Συνεχίζουμε με περισσότερη μουσική αυτή τη φορά στην ΚΙΣΣΑΜΟ, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με τον Μάνο Μαλαξιανάκη and the band, στην πλατεία Μάνου Κατράκη (ΟΤΕ), στις 6:00.

Ψωνίζουμε με ρυθμό ξανά στην καρδιά της πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με τον Σταύρο Λαμπρόπουλο, στη συμβολή Κυδωνίας – Αποκορώνου & Βολουδάκιδων (Γεφυροπλάστιγγα), στις 6:00.

Ξεσηκώνουμε σε ένα Latin / Tango / Funky γιορτινό party και την Αγορά της παλιάς πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, με την Marmitas Band, στη συμβολή Μουσούρων & Τσουδερών (Κάτολας), στις 6:00.

Βγαίνουμε Αγορά! Ψωνίζουμε τοπικά».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων, Γιάννης Παυλάκης τόνισε πως είναι πολύ σημαντικές αυτές οι δράσεις για την τόνωση των επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Ιδομενέας Γεωργεδάκης, δήλωσε«Είμαστε χαρούμενοι που για δεύτερη χρονιά καταφέρνουμε με την στήριξη του ΕΒΕΧ και των φορέων να κάνουμε γιορτινά τα Χανιά μας» και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη για μικρά παιδιά.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου Βαγγέλης Χουδαλάκης αναφέρθηκε στις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις των εμπόρων ενώ δήλωσε πως το 25% των αγορών γίνονται ηλεκτρονικά.

Η Γενική Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Παλαιόχωρας, Βασιλική Παπαδάκη δήλωσε την ικανοποίησή της από την συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των δήμων Χανίων, Κισσάμου και Κανδάνου-Σελίνου.

 

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook