Μουντιάλ 2022: Όταν ο Μαραντόνα παρέδωσε το τρόπαιο στον Μέσι – Το Twitter ένωσε τους δύο «θεούς» της Αργεντινής

μουντιάλ-2022-όταν-ο-μαραντόνα-παρέδωσε-τ-1591803

Η προχθεσινή κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι γιορτάστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεγάλος «απών» από τους πανηγυρισμούς ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Κι όμως ήταν εκεί…

Με την βοήθεια της τεχνολογίας πολλοί χρήστες του twitter κατάφεραν να ενώσουν τους δύο «θεούς» της Αργεντινής, προσφέροντας στιγμές συγκίνησης στους ποδοσφαιρόφιλους. Άλλωστε και ο Μέσι πριν από την εκτέλεση του τελευταίου κρίσιμου πέναλτι ζήτησε την βοήθεια του «Pibe de Oro».

Σε πολλές φωτογραφίες μοιάζει ο Ντιέγκο να παραδίδει στον Μέσι το τρόπαιο και μαζί τα σκήπτρα του «κορυφαίου όλων των εποχών». Όπως και να έχει, οι δυο τους προσέφεραν στην Αργεντινή κάτι το ανεπανάληπτο. Κάτι που θα μνημονεύεται για πάντα. Μέχρι και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο ανέβασε την δική του «φτιαγμένη» φωτογραφία.

Στους δρόμους βγήκε και πανηγύρισε την κατάκτηση της Αργεντινής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο γιος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο 36χρονος με ποστάρισμά του στα social media έγραψε ότι ο πατέρας του θα πανηγυρίζει από τον ουρανό.

«Η Αργεντινή είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, είμαι χαρούμενος για εσένα Λιονέλ Μέσι, γιατί κανένας δεν άξιζε την κούπα περισσότερο όσο εσύ. Είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους μου, για την χώρα μου. Πάντα ένιωθα Αργεντινός στην ψυχή. Ο πατέρας μου πανηγυρίζει από εκεί πάνω, δεν ξέρεις πόσο θέλω να σε αγκαλιάσω».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook