Μουντιάλ 2022: Ο ΑΝΤ1 εξετάζει τη μετάδοση όλων των αγώνων από το ελεύθερο κανάλι μετά το φιάσκο του ΑΝΤ1+

μουντιάλ-2022-ο-αντ1-εξετάζει-τη-μετάδοση-ό-1572085

Το φιάσκο των δύο πρώτων ημερών με το ΑΝΤ1+ και την αδυναμία παροχής εικόνας προς τους συνδρομητές που πλήρωσαν 20 ευρώ για να δουν Μουντιάλ 2022, η διοίκηση του καναλιού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταδώσει όλα τα ματς της διοργάνωσης στον ανοιχτό ΑΝΤ1 αλλά και στο Μακεδονία TV!

Τα σοβαρά προβλήματα που εμφανίστηκαν στο πρώτο «κλειδωμένο» παιχνίδι μεταξύ Αγγλίας και Ιράν, δεν επιλύθηκαν ούτε στο δεύτερο, το Σαουδική Αραβία – Αργεντινή με τους συνδρομητές να αδυνατούν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο καθώς είτε δεν έμπαιναν στην πλατφόρμα, είτε τους «πετούσε» διαρκώς εκτός.

Με δεδομένο ότι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι δύσκολο να διακόπτεται απ’ τις 12.00 που αρχίζει το πρώτο ματς και να φτάνει μέχρι τις 11. 00 το βράδυ, όλα δείχνουν πως πολλά από τα ματς θα μεταδοθούν live από το Μακεδονία ΤV, το οποίο επίσης ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, όσον αφορά τα χρήματα που έχουν δώσει οι συνδρομητές προκειμένου να εγγραφούν στο ΑΝΤ1+, το κανάλι εξετάζει να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί αν θα πρόκειται για μερική ή ολική επιστροφή του ποσού, σε όσους εγγράφηκαν το τελευταίο 15ημερο/μήνα.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι του Αμαρουσίου αναφορικά με την συγκεκριμένη απόφαση, ίσως και μέσα στη μέρα ή το αργότερο αύριο Τετάρτη (23/11)…

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook