Μουντιάλ 2022: Μαθήματα ήθους από τους Ιάπωνες – Μάζεψαν όλα τα σκουπίδια από τις κερκίδες, έκαναν «λαμπίκο» τα αποδυτήρια | Photos

μουντιάλ-2022-μαθήματα-ήθους-από-τους-ιάπ-1573233

Μαθήματα ήθους για μια ακόμα παρέδωσαν οι Ιάπωνες, μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Γερμανία, στο πλαίσιο του Μουντιάλ 2022.

Μπορεί να βρίσκονταν… στον έβδομο ουρανό μετά από αυτή την ιστορική επικράτηση κόντρα στο «πάντσερ», ωστόσο, δεν ξέχασαν τους τρόπους τους.

Ιάπωνες μαζεύουν τα σκουπίδια τους μετά την αναμέτρηση με τη Γερμανία για το Μουντιάλ 2022 / Φωτογραφία: AP

Όπως συνηθίζουν να κάνουν σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό παρέμειναν στις κερκίδες μετά το τέλος του αγώνα, ώστε να καθαρίσουν τον χώρο από τα σκουπίδια που είχαν δημιουργήσει.

Ωστόσο, το γεγονός ότι πρόκειται για μια επίδειξη πολιτισμού και όχι για απλώς μια τυχαία μερίδα οπαδών που καθάρισε το γήπεδο, επιβεβαιώνει και η εικόνα που έρχεται από τα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γερμανία που σημαδεύτηκε από την ιστορική ανατροπή της Ιαπωνίας, οι Ιάπωνες αντί να πανηγυρίζουν στο έπακρο τη νίκη τους, είχαν το νου τους στο να αφήσουν τα αποδυτήρια, έτσι όπως ακριβώς τα βρήκαν.

Έτσι, οι Ιάπωνες έκαναν… λαμπίκο τα αποδυτήρια στο στάδιο Khalifa. Όπως φαίνεται από την σχετική εικόνα που ανήρτησε στο twitter η FIFA, η εθνική ομάδα της Ιαπωνίας τοποθέτησε τακτοποιημένες και διπλωμένες τις πετσέτες τους, τα μπουκάλια νερού και τα τρόφιμα σε σειρά στο κέντρο του δωματίου, ενώ άφησαν πίσω τους και origami, σύμβολο καλής τύχης και μακροζωίας στη χώρα τους.

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε η FIFA:

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook