Μουντιάλ 2022: Επικό λάθος από την Google – «Aνακοίνωσε» κατά λάθος τις φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

μουντιάλ-2022-επικό-λάθος-από-την-google-aνακ-918898

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, αλλά η Google έδειξε για λίγες ώρες ποιες ομάδες θα έπαιζαν σ’ έναν υποθετικό τελικό του τουρνουά.

Τουλάχιστον αυτό προέκυψε από μια ερώτηση που έγινε στη μηχανή αναζήτησης, η απάντηση της οποίας περιλάμβανε μεταξύ των επόμενων εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στο στάδιο Lusail τον τελικό του Μουντιάλ και το όνομα των δύο φιναλίστ.

Κάποιος έκανε αναζήτηση για το «events στο Lusail stadium» στο Google και το αποτέλεσμα έδειξε μεταξύ των απαντήσεων τους έξι αγώνες της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν σε αυτό το στάδιο, έναν αγώνα του γύρου των 16, έναν άλλο των προημιτελικών και έναν από τους ημιτελικούς, που έχουν επίσης ως έδρα αυτό το γήπεδο.

Αλλά δεν έμεινε εκεί, συμπεριέλαβε στα επερχόμενα events και τον τελικό του τουρνουά. Η Google θεώρησε μάλλον δεδομένο ότι ως το τέλος της διαδρομής θα φτάσουν η Βραζιλία και η Γαλλία. Ώρες αργότερα, η Google διόρθωσε το σφάλμα και μεταξύ των αποτελεσμάτων αναζήτησης για το «Lusail stadium events» η Βραζιλία και η Γαλλία δεν εμφανίζονται πλέον ως φιναλίστ.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook