«Μου επιτέθηκαν μεγαλόσωμα σκυλιά» – Κραυγή αγωνίας από Χανιώτισσα οδηγό

μου-επιτέθηκαν-μεγαλόσωμα-σκυλιά-1623307
Φωτογραφία αρχείου

Την επίθεση που δέχτηκε από μεγαλόσωμους σκύλους, θέλησε να καταγγείλει μια Χανιώτισσα οδηγός δίκυκλου οχήματος στο zarpanews.gr.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, περνώντας από δρόμο των Μουρνιών δέχτηκε επίθεση από μεγαλόσωμα σκυλιά ενώ οδηγούσε το μηχανάκι της. Η ίδια θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό, προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη μέριμνα από τους αρμόδιους, για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα με διερχόμενους οδηγούς ή πεζούς.

Η Χανιώτισσα οδηγός στην καταγγελία της αναφέρει:

«ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ!!!! Μόλις μπήκα σπιτι κι εκτός από βρεγμένη είμαι για άλλη μια φορά έξω φρενών. Στην πίσω μεριά του Σκλαβενίτη στις Μουρνιές είναι εδώ και αρκετό καιρό κάποια μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποια κάθε φορά που περνάει μηχανάκι, επιτίθενται γαβγίζοντας,και τρέχοντας από πίσω!!!

Μου συνέβη πρώτη φορά πριν λίγες μέρες, αλλά θεώρησα ότι ήταν τυχαίο περιστατικό.

Την περασμένη βδομάδα,που πέρασα από το σημείο κάθονταν ήσυχα(και μάλιστα παρατήρησα ότι τους έχουν βάλει και σπιτάκια!!!! Και προς Θεού, δεν είπα να είναι άστεγα τα καημένα, αλλά εάν κάποιος τα έχει υπ’ ευθύνη του, κάτι πρέπει να γίνει!!!).

Σήμερα ξεσηκώθηκαν την ώρα που γύριζα από τα ψώνια και κόντεψαν να με ρίξουν από το μηχανάκι! Μπήκα στο αντίθετο ρεύμα για να καταφέρω να τους ξεφύγω. Κατατρόμαξα!

Και να φανταστείτε ότι είμαι κι έμπειρη οδηγός, 20 χρόνια οδηγάω. Τα πιο νέα παιδιά που οδηγούν μηχανάκια;;;; Πρέπει να συμβεί κάποιο ατύχημα δηλαδή για να κινητοποιηθούν κάποιοι;»

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Μου επιτέθηκαν μεγαλόσωμα σκυλιά» – Κραυγή αγωνίας από Χανιώτισσα οδηγό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook