«Μου έκανε εντύπωση πόσες φορές επανέλαβε το “γεια σας παιδιά”. Ήταν και η τελευταία…»

μου-έκανε-εντύπωση-πόσες-φορές-επανέ-920974

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πέθανε ξαφνικά την Δευτέρα, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του, τους θαυμαστές του αλλά και τους συνάδελφους του.

Η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος «ΜΠΛΕ» αποχαιρέτησε τον αγαπημένο τραγουδιστή μέσα από το προφίλ της στο Facebook. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να εμφανιστούν μαζί το χειμώνα ενώ θυμήθηκε τη συνάντηση τους λίγες μέρες πριν στην Κύπρο.

«Με έναν ήλιο που δύει θα μπορούσα να περιγράψω το γεγονός του θανάτου , μόνο και μόνο για να συνεχίσει να ζεσταίνει αλλού. Καλή συνέχεια Λαυρέντη. Σχεδιάζαμε με πολλή αγάπη να δουλέψουμε μαζί φέτος τον χειμώνα στο Γυάλινο, αλλά το μεγάλο σχέδιο ήταν αλλιώς.

Πριν λίγες μέρες παίξαμε στην Κύπρο μαζί, μετά φάγαμε παρέα και συζητούσαμε γελώντας για τα ευτράπελα της δισκογραφίας. Λέγαμε πως όσα και να προσφέρεις, δεν παύεις να μεταφράζεσαι σαν νούμερο πωλήσεων. Όσο ρομαντισμό και ομορφιά έχει η σχέση του καλλιτέχνη με τους ανθρώπους, άλλη τόση σκληρότητα έχει το σύστημα. Χρειάζονται όμως όλα για να ισορροπείς. Έλεγε ακόμα, γελώντας, πως «τα ακούει» επειδή ό,τι σκέφτεται το λέει.

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μου έκανε εντύπωση πόσες φορές επανέλαβε την φράση «γεια σας παιδιά» με ηρεμία και θέρμη. Να λοιπόν που ήταν και η τελευταία. Γεια σας παιδιά. Γεια σου Λαυρέντη».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook