Μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα «γυρίζουν» τα Χανιά – «Κάθε φορά που ερχόμαστε ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο» | Photos+Video

μοτοσικλετιστές-από-όλη-την-ελλάδα-γ-1444064

Αγαπημένο προορισμό αποτελούν τα Χανιά για τους μοτοσικλετιστές εκδρομείς της Ελλάδας. Φέτος, για ακόμα μία χρονιά, περίπου 50 άτομα με 35 μηχανές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα νησιά της χώρας, επέλεξαν τον τόπο μας για τις διακοπές τους…

Είναι η ελευθερία που τους δίνεται, είναι ο άνεμος ο οποίος χτυπά το πρόσωπο, οι μυρωδιές από τα λουλούδια και τη φύση, από το χώμα μετά τη βροχή. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της εμπειρίας, έναν λόγο για να ταξιδεύουν παρέα με την μοτοσυκλέτα τους. Αυτό τουλάχιστον, μας είπαν οι εκδρομείς!

Το ταξίδι τους ξεκίνησε από το πρωί της Παρασκευής. Αφού ήπιαν τον καφέ τους, έβαλαν μπρος τη μηχανή και τράβηξαν πλώρη για τη φύση.

«Επιλέγουμε διαδρομές οι οποίες είναι εκτός εθνικών οδών, να δούμε τις ομορφιές της φύσης, τα φαράγγια, τις ωραίες θάλασσες. Είμαστε μία παρέα η οποία είναι χρόνια μαζί, πάνω από 15. Συνεχώς προστίθενται νέα μέλη! Έχουμε ταξιδέψει σε Μακεδονία, Ήπειρο, Πελοπόννησο» λέει στο zarpanews.gr ο κ. Γιώργος.

«Εκδράμουμε σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στην Κρήτη έχουμε κατέβει περίπου 50 άτομα, με 35 μηχανές από όλη την Ελλάδα.

Έχουν έρθει φίλοι από Θεσσαλονίκη, από Αθήνα, από νησιά. Μας αρέσει εδώ, είναι αγαπημένος τόπος. Κάθε φορά που ερχόμαστε ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο», είπε ο κ. Αντώνης, ο οποίος πάει εκδρομή με την μηχανή του από το 1993!

Αξίζει όμως, να αναφερθούμε και στην ορθή χρήση της μηχανής. Για να σε σέβεται κάτι, πρέπει να το σεβαστείς! «Κάνοντας σωστή και προσεκτική χρήση της μηχανής, σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στη φύση, να ανακαλύψεις τοπία. Σίγουρα η αίσθηση της ελευθερίας παίζει ρόλο! Ο άνεμος ο οποίος σου χτυπά το πρόσωπο, η μυρωδιές από τα λουλούδια και τη φύση, από το χώμα μετά τη βροχή. Είναι όλα μέρος της εμπειρίας» πρόσθεσε ο κ. Αντώνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook