Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή

μοσχάτο-προφυλακιστέα-η-47χρονη-για-τον-1611878

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τον απαγχόνισμο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο, καθώς κατηγορείται για τον θάνατό του.

Μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, η οποία ξεκίνησε από τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη (19.1.2023) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η 47χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Οι γονείς της 47χρονης βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα το πρωί και φώναζαν πως η κόρη τους είναι αθώα.

Βίντεο ντοκουμέντο: «Εγώ θα σε σκοτώσω είμαι αποφασισμένη»

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16.1.2023) όταν ο 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στο Μοσχάτο.

Ο άνδρας ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο με αυτοσχέδια θηλιά, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και η 47χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα ανακρινόταν όλο εκείνο το βράδυ από τις Αρχές. Υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε 200.000 ευρώ, που τα έδωσε για επενδύσεις, αλλά εκείνος τα έχασε και δεν είχε να της τα δώσει πίσω. Η 47χρονη είπε πως αυτός ήταν ο λόγος, που βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα είπε ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Ο άνδρας και εκείνη πάλεψαν και σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο πλαίσιο της προανάκρισής της, η ίδια δεν τον τραυμάτισε θανάσιμα εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άνδρας φέρεται να έφτιαξε μια θηλιά με μια ζώνη του, την έδεσε σε ένα μονόζυγο, ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του και τότε η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα και ο 50χρονος έχασε τη ζωή του.

Η 47χρονη, πάντως, αρνήθηκε στη συνέχεια την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως είπε η δικηγόρος της, Κατερίνα Τσιώνα, στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook