Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον σύντροφό της με κουζινομάχαιρο

μοντέλο-του-instagram-μαχαίρωσε-τον-σύντροφό-1301676

Μοντέλο του Instagram τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον σύντροφό της στη διάρκεια καβγά μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Μετά την εμφάνισή της ενώπιον του δικαστηρίου, δεν παρέλειψε να προμοτάρει τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η Genie Exum, 22χρονο μοντέλο του Instagram, που πρόσφατα προκάλεσε αίσθηση επιδεικνύοντας το γυμνό στήθος της μπροστά από περιπολικό, μαχαίρωσε τον σύντροφό της, Babyboy Pajulas, στην πλάτη και στο μπράτσο γύρω στις 18.45 τη Δευτέρα, μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, στη λεωφόρο 10th Avenue.

“Εγγραφείτε στον λογαριασμό μου στο OnlyFans!” κάλεσε το μοντέλο τον δημοσιογράφο της Post, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά της αργά την Τρίτη. Παράλληλα, έκανε και συλλαβισμό του ονόματος του λογαριασμού της ώστε ο ρεπόρτερ να μην κάνει λάθος.

Μάλιστα, μόλις επέστρεψε ανέβασε Insta story όπου απεικονίζεται η ίδια να κάθεται στο αστυνομικό τμήμα απέναντι από έναν αστυνομικό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση από άλλον λογαριασμό.

Η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση αν και οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει να κρατηθεί με εγγύηση 10.000 δολαρίων ή με ομόλογο 50.000 δολαρίων για επίθεση δευτέρου βαθμού.

Η βοηθός εισαγγελέα επέμεινε ότι αυτή είναι μία βίαιη υπόθεση όπου το θύμα μαχαιρώθηκε δύο φορές. Ο άνδρας, ενώ αιμορραγούσε, κατέβηκε στην είσοδο όπου ο θυρωρός του κτιρίου κάλεσε την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν ράμματα.

Ο δημόσιος συνήγορος της Exum, υποστήριξε ότι το θύμα, που ο ίδιος το περιέγραψε “ως έναν πολύ μεγαλύτερο και μεγαλόσωμο άνδρα από την κυρία Exum”, του ζήτησε να μην προχωρήσει η υπόθεση. Επίσης, τόνισε ότι το μοντέλο είναι απόφοιτος λυκείου που ξεκίνησε κολέγιο, αλλά το σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο δικαστής στήριξε το αίτημα της υπεράσπισης και άφησε ελεύθερη την κοπέλα αλλά ταυτόχρονα εξέδωσε εντολή να μείνει μακριά από το θύμα της.

Τον περασμένο μήνα, το μοντέλο του Instagram, ανέβασε φωτογραφία της όπου ποζάρει μπροστά από περιπολικό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και εκθέτει το στήθος της.

Στον λογαριασμό της στο Onlyfans περιγράφει τον εαυτό της ως “ελεύθερο πνεύμα από την Αλαμπάμα, αθυρόστομη με βρώμικο μυαλό”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook