Μοντέλο σκότωσε με μαχαίρι τον σύντροφό της στο Μαϊάμι – Γεμάτη αίματα τη βρήκαν οι αστυνομικοί

μοντέλο-σκότωσε-με-μαχαίρι-τον-σύντρο-1417508

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία ενός 27χρονου από τη σύντροφό του, το 25χρονο μοντέλο Courtney Clenney στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στο Μαϊάμι.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε την περασμένη Κυριακή όταν η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα περίπου στις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα) από το ίδιο το μοντέλο. Αν και ο 27χρονος Christian Obumseli δέχθηκε χτύπημα στον ώμο, τα τραύματά του αποδείχθηκαν θανατηφόρα καθώς κατέληξε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα TMZ.com φαίνεται η 25χρονη μέσα στο διαμέρισμα να είναι καλυμμένη με αίματα και ακινητοποιημένη από τους αστυνομικούς.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη μετά από επεισόδιο οικογενειακής βίας. «Ξέρουμε ότι υπήρχε μια διαμάχη ανάμεσα τους πριν το μαχαίρωμα» είπε χαρακτηριστικά.

Φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν στο ABC ότι οι έντονοι καβγάδες ήταν συχνοί ανάμεσα στην Clenney και τον Obumseli. «Την είχαμε δει να τον χτυπάει. Αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτόν να χτυπάει εκείνη» είπε χαρακτηριστικά ένας εξ αυτών. Γείτονες υποστήριξαν ότι αρκετές ήταν και οι φορές που στο διαμέρισμα είχαν φτάσει και αστυνομικοί.

Μετά τη σύλληψή της στις 3 Απριλίου η 25χρονη απείλησε να αυτοκτονήσει γι’ αυτό και οι αστυνομικοί την έθεσαν υπό συνεχή επιτήρηση βάζοντας την σε ψυχιατρική κλινική μολονότι ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος της.

Η Courtney έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους και εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα social media του Christian.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diór (@christianvstoby)

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook