Μοντέλο εσωρούχων παντρεύτηκε… τον εαυτό του! «Πήγα μόνη μου στην εκκλησία» | Photos

μοντέλο-εσωρούχων-παντρεύτηκε-τον-ε-1282138

Η Cris Galera είναι μοντέλο εσωρούχων και influencer και αποφάσισε να παντρευτεί τον… εαυτό της. «Όταν είσαι χαρούμενος, δε σε ταράζει τίποτα» λέει η πανέμορφη Βραζιλιάνα για τα σχόλια που δέχθηκε για αυτή την απόφασή της.

Ο γάμος της Cris Galera με τον… εαυτό της, όπως αναφέρει η New York Post, έγινε σε μια καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο. Το μοντέλο φόρεσε νυφικό και κρατούσε ανθοδέσμη και, ούσα νύφη με τα όλα της! «Δεν ντράπηκα όταν πήγα στην εκκλησία, ήμουν αποφασισμένη. Έφτιαξα τα μαλλιά μου και βάφτηκα και με κοιτούσαν όλοι επειδή ήμουν μόνη» λέει το μοντέλο εσωρούχων από την Βραζιλία, μιλώντας στη New York Post.

Δείτε την εδώ νυφούλα:

Η Βραζιλιάνα influencer και μοντέλο παραδέχεται ότι είχε «θέματα» από προηγούμενες σχέσεις της καθώς «οι άνδρες έχουν δυσκολία να είναι πιστοί και μονογαμικοί. Εμένα μου αρέσει να είμαι προτεραιότητα και είμαι δική μου προτεραιότητα». Επίσης, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρει το έτερον ήμισύ της κάποια μέρα. «Δεν θα με χωρίσω ποτέ αλλά αν εμφανιστεί μια καινούρια αγάπη, θα θελήσω να ζήσω την εμπειρία» σημειώνει.

«Δεν με αγγίζουν οι προσβολές. Όταν είσαι χαρούμενος, δε σε ταράζει τίποτα» λέει για τα σχόλια που δέχθηκε ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της για να τραβήξει την προσοχή.

Δείτε φωτογραφίες της:

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook