Mοντάρισμα του ΣΚΑΪ κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη | Video

mοντάρισμα-του-σκαϊ-κατά-του-ευάγγελου-1023701

Την αντίδραση του Γιώργου Κατρούγκαλου προκάλεσαν τα fake news του ΣΚΑΪ σε βάρος του Ευάγγελου Αποστολάκη. Υπενθυμίζεται ότι το skai.gr διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του πρώην υπουργού Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ για την Τουρκία, ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε σε επανόρθωση.

«Η κυριαρχία στα νησιά μας και το δικαίωμα άμυνας και υπεράσπισής τους αποτελούν αδιαπραγμάτευτες κόκκινες γραμμές απέναντι στις απαράδεκτες τουρκικές απειλές. Πρέπει να μένουν έξω από την κομματική αντιπαράθεση, πολύ περισσότερο τη διαστρέβλωση της μονταζιέρας» υπογράμμισε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πολύπειρος στρατιωτικός και με υπουργική θητεία στο Άμυνας, επεσήμανε μετ’επιτάσεως ότι: «Δεν νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Ωστόσο η δήλωσή του διαστρεβλώθηκε πλήρως από τη μονταζιέρα του ΣΚΑΪ καθώς λίγη ώρα μετά στην ιστοσελίδα του καναλιού η δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη αποδόθηκε ως εξής:

«Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

avgi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook