Μονοκλωνικά αντισώματα ως φάρμακο για τον κορονοϊό ζήτησε ξανά ο Πολάκης: «Φτάσαμε 9.000 νεκρούς κι εσείς το βιολί σας»

μονοκλωνικά-αντισώματα-ως-φάρμακο-γι-0

Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης πήρε ως παράδειγμα, δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα και στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, έκανε εκ νέου αναφορά στα μονοκλωνικά αντισώματα στα οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν

«Φτάσαμε 9.000 νεκρούς με το αχρείαστο και αναποτελεσματικό lockdown», επεσήμανε ο βουλευτής Χανιών του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας με την εξής φράση: «Και εσείς το βιολί σας», απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μετά από αυτή τη δήλωση είναι προφανές πως ο Στουρνάρας έγινε οπαδός του «Πολακισμου»!!! Κυριακο Μητσοτακη τώρα που σου το λέει και ο αρχιτραπεζιτης, δεν βάζεις την «επιτροπή των λοιμωξιολογων» να σου εισηγηθεί να φέρουμε τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ που φωνάζω από το Νοέμβριο για να ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70-80 ΘΑΝΑΤΟΥΣ που δυστυχώς καταγράφονται κάθε μερα;;;;;; Μόνοι τους δεν θα το κάνουν γιατί φοβούνται μη χαλάσει η δουλειά με τα εμβόλια….

ΦΤΑΣΑΜΕ 9.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

Και εσείς το βιολί σας!!!»

One thought on “Μονοκλωνικά αντισώματα ως φάρμακο για τον κορονοϊό ζήτησε ξανά ο Πολάκης: «Φτάσαμε 9.000 νεκρούς κι εσείς το βιολί σας»

  1. Επειδή ελάχιστοι γνωρίζουμε τι είναι τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ , παρακαλώ , σαν ΜΜΕ , να ζητήσετε από τον κ . Πολάκη να μας εξηγήσει τι είναι και τι ακριβώς κάνουν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook