Μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων στο Φαράγγι Δικτάμου

μονοήμερη-πεζοπορική-εξόρμηση-από-το-869397

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει διάσχιση στο Κατωχωριανό Φαράγγι ή Φαράγγι Δικτάμου την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Το φαράγγι ξεκινά από την επαρχία Κυδωνίας και καταλήγει στο καταπράσινο χωριό Στύλος, με τα δροσερά νερά και τα πλατάνια, στην επαρχία Αποκορώνου. Η πεζοπορία είναι μέτριας δυσκολίας και ελαφρώς κατηφορική σε μονοπάτι και στην κοίτη του ρέματος, που διασχίζει το φαράγγι και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να χαρούν τον καθαρό αέρα της ανοιξιάτικης φύσης και να γνωρίσουν την όμορφη αυτή δασωμένη περιοχή του νομού μας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό μπουφάν και ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:45 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 31/05.

Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook