Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ

μονόδρομος-η-νίκη-για-την-αεκ-1144123

Μετά την βαριά ήττα από την Ζόρια την προηγούμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στην Μπράγκα. Κι αυτό διότι η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα και η Ζόρια έχουν από 3 βαθμούς ενώ Λέστερ και Μπράγκα, έχουν 10 και 7 αντίστοιχα.

Για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση η Ενωση, καλείται ουσιαστικά να νικήσει και στα δύο επόμενα παιχνίδια της την Μπράγκα και τη Λέστερ στην Αγγλία) και η πορτογαλική ομάδα να μην επικρατήσει της Ζόρια, ώστε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Europa League.

Ο Καρέρα από την πλευρά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα θα μπει αποφασισμένη για τη νίκη ενώ ο Αντρέ Σιμόες, από την πλευρά του δήλωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν μια απάντηση άμεσα, μετά την ήττα από τη Ζόρια.

Στις επιλογές του Ιταλού τεχνικού για το ματς με τους Πορτογάλους, δεν υπολογίζεται ο Έλντερ Λόπες αλλά και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκ, ο οποίος αποκόμισε μία κάκωση στον ακρωμιοκλειδικό σύνδεσμο στον αριστερό ώμο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως επίσης δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Γεβγέν Σάκχοφ.

Οσον αφορά την διάταξη, ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως έχει έχει καταλήξει σε 4-2-3-1 με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, Ινσούα, Νεντελτσιάρου, Χνιντ και Μπακάκη στην άμυνα, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Μάνταλο στον άξονα, Λιβάια και Αλμπάνη στα άκρα και στην κορυφή τον Ολιβέιρα.

Η UEFA όρισε τον 34χρονο Βούλγαρο, Γκεόργκι Καμπάκοφ για να σφυρίξει την εν λόγω αναμέτρηση, που φέτος έχει διευθύνει δύο φορές αγώνες των ομίλων του Champions League, παρά το γεγονός ότι ανήκει στην πρώτη κατηγορία και όχι στην Elite.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λέστερ 10 (12-4)

2. Μπράγκα 7 (8-8)

3. ΑΕΚ 3 (5-9)

-. Ζόρια 3 (5-9)

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook