Μόνο υπερηφάνεια για την Χανιώτισσα αθλήτρια! Η Χριστίνα κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στη Γερμανία

μόνο-υπερηφάνεια-για-την-χανιώτισσα-α-1265262

Νέα αγωνιστική επιτυχία για την Χριστίνα Κουτουλάκη, αθλήτρια του Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ σε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JU JITSU 2021, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Maintal της Γερμανίας 16 – 21 Ιουλίου 2019.

Η Εθνική μας Ομάδα έλαβε μέρος με συνολικά 6 συμμετοχές στα αγωνίσματα του Fighting και του Newaza. Με την Εθνική ομάδα συμμετείχε και η αθλήτρια του Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ Χριστίνα Κουτουλάκη (Fighting γυναικών – 57kg), η οποία σε συνέχεια του Χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Abu Dhabi το 2019, και αφού δεν πραγματοποιήθηκαν άλλοι διεθνείς αγώνες από τότε, μετά από μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο σκαρφαλώνοντας ταυτόχρονα στην 3η θέση της Παγκόσμιας Ranking List.

Την Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου συνόδευσαν στην Γερμανία ο Αντιπρόεδρος της Ομοσποδίας και Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Δημήτρης Μπιτσαξής, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Δημήτρης Μαρινάκης και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΦΕΟΖΖ Ανέστης Πουλικίδης.

Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές, την προπονητική ομάδα καθώς και τον συνεργάτη στην προετοιμασία των αθλητών στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης CROSS IRON BOX για τις επιτυχίες τους. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει, την ANEK LINES – BLUE STAR FERRIES και την ΕΦΕΟΖΖ για την συνολική συνεισφορά και στήριξη τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook