Μόνο στην Ελλάδα: Θερινός κινηματογράφος άνοιξε 20 Ιουνίου και έκλεισε 24 Ιουλίου για διακοπές

μόνο-στην-ελλάδα-θερινός-κινηματογρά-898208

Θερινό σινεμά άνοιξε στις 20/6 και έκλεισε στις 24/7 με τους υπεύθυνους να εύχονται «Καλές διακοπές σε όλους», δίνοντας ραντεβού στις 23/8

Στις 20 Ιουνίου του τρέχοντος καλοκαιριού ο θερινός κινηματογράφος της Καρδίτσας άνοιξε τις πύλες του για την καλοκαιρινή περίοδο με δύο ταινίες στο πρόγραμμά του την πρώτη εβδομάδα.

Για περίπου ένα μήνα διέθετε κανονικό πρόγραμμα με 1 ή 2 προβολές ταινιών κάθε επτά ημέρες, προβάλλοντας όλες τις μεγάλες προβολές του καλοκαιριού όπως το Toy Story 4, MiB Παγκόσμια Απειλή, Annabelle Come Home, Spiderman, H Κούκλα του Σατανά, Θεέ μου τι σου Κάναμε 2, Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν και τον Βασιλιά των Λιονταριών.

Η ταινία της Disney, Βασιλιάς των Λιονταριών, που έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο προβλήθηκε από την Πέμπτη 18/7 μέχρι την Τετάρτη 24/7 και στη συνέχεια ο κινηματογράφος έκλεισε για διακοπές!

Ναι, καλά διαβάσατε. Θερινό σινεμά άνοιξε στις 20 Ιουνίου και έκλεισε στις 24 Ιουλίου με τους υπεύθυνους να εύχονται «Καλές διακοπές σε όλους», δίνοντας ραντεβού στις 23 Αυγούστου.

ethnso.gr

One thought on “Μόνο στην Ελλάδα: Θερινός κινηματογράφος άνοιξε 20 Ιουνίου και έκλεισε 24 Ιουλίου για διακοπές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook