Μόνο ο Δαμιανάκης μπορεί…

μόνο-ο-δαμιανάκης-μπορεί-921114

Μόνο ο Δαμιανάκης μπορεί να βάλει τάξη στο πολύπαθο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, το οποίο μόνο στον κορυφαίο ρόλο του δεν ανταποκρίθηκε τα τελευταία χρόνια.

Ένα Δημοτικό Συμβούλιο που μέχρι και «τσίρκο» είχε χαρακτηριστεί και σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρινόταν στον κορυφαίο δημοκρατικό του ρόλο.

Πάντως φάνηκε με το καλημέρα, ότι διάθεση για συναίνεση δεν υπάρχει, εκτός αν αυτοί που δεν ψήφισαν τον Δαμιανάκη, είχαν να προτείνουν κάποιον καλύτερο. Αν είχαν γιατί δεν το έκαναν; Διότι δεν θα ΄βγαινε, θα μου πεις, αφού τα κουκιά ήταν μετρημένα.

Σωστά… Αλλά επαναστατική γυμναστική έχει δικαίωμα να κάνει μόνο το ΚΚΕ, όπως και πάλι έπραξε…

Όλοι οι υπόλοιποι τι γυρεύουν; Απλά τα πράγματα για όσους γνωρίζουν: Ο ένας θα ζήσει την πολιτική έρημο της αντιπολίτευσης για ακόμα μια φορά, εκτός αν πάει στην Αγιά – που δεν το βλέπω – να χαζεύει τη Λίμνη, ο άλλος θα βαρεθεί και οσονούπω θα κάνει παιχνίδι το κορίτσι που «τα πήρε όλα» στην προεκλογική περίοδο, ο πρώην θα υπερασπίζεται το έργο του με κάθε ευκαιρία, ο παράλος θα ξεψαχνίζει – και πολύ σωστά – όλες τις συμβάσεις, και πάει λέγοντας…

Και τι μένει; Μερικοί γραφικοί φωνακλάδες, συνεπικουρούμενοι από διάφορα ΜΜΕ του στυλ: «Γράψε να λέω» ή «Λέγε να γράφω». Κορυφαία «συναλλαγή», επιπέδου λαδόκολλας…

Εδώ χρειάζεται ο Δαμιανάκης. Ο έμπειρος πολιτικός άνδρας, που με το ήθος του κοσμεί το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, πρέπει να βάλει ένα τέλος στα θλιβερά φαινόμενα που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με την απαξίωση του θεσμού.

Καλή επιτυχία Πρόεδρε και μην ακούς κανέναν…

ΖΑΡΠ…

One thought on “Μόνο ο Δαμιανάκης μπορεί…

  1. ΠΑΠΠΑ ΑΤΥΧΗΣΕΣ…
    Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ:
    ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΔΟΚΟΛΛΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ…
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο ΕΡΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Ή ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΠΠΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook