Μόνο για τα απαραίτητα μετακινούνται οι Χανιώτες – Πότε θα μειωθεί η τιμή της βενζίνης

μόνο-για-τα-απαραίτητα-μετακινούνται-1047632

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με τις ανατιμήσεις στα καύσιμα, με την τιμή της βενζίνης στα Χανιά να σπάει κάθε ρεκόρ. Αυτή την στιγμή, η τιμή της αμόλυβδης, 95 οκτανίων κοστίζει 2,091, κατατάσσοντας τον νομό Χανίων στις περιοχές με το υψηλότερο κόστος.

Από την μία, οι καταναλωτές δυσανασχετούν, εκφράζοντας τα παράπονά τους στους βενζινοπώλες. Η κίνηση στα πρατήρια καυσίμων έχει μειωθεί δραματικά, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πρατηριούχων Βενζινοπωλών Νομού Χανίων, Γιάννη Δρακακάκη.

«Βρισκόμαστε σε αγωνία και εμείς. Υπάρχει μία αβεβαιότητα για το αύριο. Βλέπουμε πως ο κόσμος κινείται μόνο για τα απαραίτητα, για να πάνε στις δουλειές τους, να μεταφέρουν τα παιδιά στο σχολείο και πάλι πίσω στο σπίτι τους» ανέφερε. «Το ίδιο βέβαια ισχύει και με το πετρέλαιο θέρμανσης. Η ζήτηση έχει μειωθεί δραματικά!» επεσήμανε μιλώντας στο zarpanews.gr ο κ. Δρακακάκης.

Μείωση της τιμής από το Σάββατο 

Σύμφωνα με τον κ. Δρακακάκη, η τιμή της βενζίνης θα μειωθεί από το Σάββατο κατά 2 με 3 λεπτά, μετά και το εμπάργκο της Αμερικής. Μεγαλύτερη όμως μείωση θα δούμε από την Τρίτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις» κατέληξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πρατηριούχων Βενζινοπωλών στα Χανιά.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα είναι σήμερα η χώρα με την έκτη υψηλότερη τιμή καυσίμων στην ΕΕ σε σύνολο 28 χωρών!

Η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης, διαμορφώνεται πανελλαδικά στα 2,053 ευρώ ανά λίτρο. Σε ότι αφορά την Κρήτη, στο Ηράκλειο το κόστος της ανέρχεται στα 2,088, στο Ρέθυμνο 2,103 και στο Λασίθι στα 2,065.

zarpanews.gr

One thought on “Μόνο για τα απαραίτητα μετακινούνται οι Χανιώτες – Πότε θα μειωθεί η τιμή της βενζίνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook