Μόνο αγάπη… Απενεργοποίησαν τα σχόλια στο YouTube του πρωθυπουργού

μόνο-αγάπη-απενεργοποίησαν-τα-σχόλι-1189932

Μετά τα δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια που έπαιρνε σε όλα τα βίντεο που ανέβαιναν το τελευταίο διάστημα στο προφίλ του Πρωθυπουργού

Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα, με τόσα dislikes και τόσα αρνητικά σχόλια από τον κόσμο, σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο… Οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβαν δράση και στο YouTube, καθώς απενεργοποίησαν τα σχόλια που υπήρχαν, μετά τα τελευταία γεγονότα στη χώρα.

Βλέπετε, μπορεί να πει κάποιος ότι αυτό ήταν αναμενόμενο, μετά τα δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια που έπαιρνε σε όλα τα βίντεο που ανέβαιναν το τελευταίο διάστημα στο προφίλ του Πρωθυπουργού. Ειδικά εκείνο με το διχαστικό διάγγελμα που έκανε μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, είχε φτάσει τα 60.000 dislikes. Την ίδια ώρα τα θετικά σχόλια ήταν ελάχιστα. Το ίδιο συμβαίνει και στο Facebook του κ. Μητσοτάκη, όπου γίνεται «πόλεμος», τα μπινελίκια πέφτουν «βροχή», ενώ και τα γέλια είναι ατελείωτα.

Πονηρά ποιώντας, λοιπόν, οι επικοινωνιολόγοι του κ. Μητσοτάκη τα αφαίρεσαν όλα, να μη φαίνονται και παρατηρούν όλοι τη γύμνια του πρωθυπουργού. Ο βασιλιάς είναι γυμνός…

Όλα αυτά, ενώ το πρωί της Παρασκευής (12/03) στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στα social media, λέγοντας πως είναι επικίνδυνα για τη δημοκρατία.

Η δήλωση αυτή έρχεται μία μέρα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media με το hashtag #boycotGreekMedia, στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες χρήστες διαμαρτυρόμενοι για τα φαινόμενα κοπτοραπτικής και μονταζιέρας που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ώρες σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Όπως το STAR που έκανε μοντάζ στο βίντεο με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που ακούγονται να λένε «πάμε να τους σκοτώσουμε»

Όπως το ΣΚΑΪ που εξαφάνισαν τον ήχο από βίντεο που δείχνει δημοσιογράφο να φωνάζει στα ΜΑΤ να μην τον χτυπήσουν.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook