Μόνικα Μπελούτσι: Έρχεται στην Ελλάδα και ερμηνεύει Μαρία Κάλας – Το μήνυμα της προς το ελληνικό κοινό

μόνικα-μπελούτσι-έρχεται-στην-ελλάδα-1273319

Η παράσταση της κορυφαίας Ιταλίδας σταρ είναι βασισμένη σε επιστολές της Μαρίας Κάλλας τις οποίες η ίδια διαβάζει επί σκηνής

Μπορεί οι περιορισμοί της πανδημίας να επέβαλαν πέρσι την αναβολή της παρθενικής θεατρικής εμφάνισης της Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα, σε λιγότερο από έναν μήνα ωστόσο η διάσημη Ιταλίδα σταρ θα βρίσκεται στη χώρα μας. Η παράστασή της «Μαρία Κάλλας: Eπιστολές και αναμνήσεις» θα φιλοξενηθεί στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο και τα ευχάριστα νέα είναι πως θα διατεθούν μερικά ακόμη εισιτήρια για όσους επιθυμούν διακαώς να την παρακολουθήσουν.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που απέστειλε προς το ελληνικό κοινό με αφορμή αυτές της παραστάσεις η ίδια σημειώνει χαρακτηριστικά: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που θα έρθω στην υπέροχη χώρα σας για να παίξω την παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» στο όμορφο Ηρώδειο. Θα σάς δω σύντομα».

Η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία διατηρεί αναλλοίωτη την απαράμιλλη γοητεία της, διηγείται επί σκηνής, άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας της εμβληματικής Μαρίας Κάλλας, όπως αποκαλύπτονται μέσα από μια σειρά προσωπικών επιστολών της. Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ (Εκδόσεις Πατάκη), ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία της, που περιέχει 350 αδημοσίευτα γράμματα της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο όλων των εποχών. Τα γράμματα αυτά καλύπτουν για περίοδο δεκαετιών, από το 1946 έως το 1977, από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση που σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή της και οδήγησε επί της ουσίας στο τραγικό και πρόωρο τέλος της.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και συνεχίστηκε με μια μια άκρως επιτυχημένη περιοδεία στο πλαίσιο της οποία την παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook