Σήμερα στα Χανιά οι Italian Tenors – Μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια

Μετά το sold out του 2019 στην Αθήνα, οι Ιταλοί Τενόροι έρχονται στα Χανιά για μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη ιταλικά τραγούδια και γνώστες άριες!

Ζήστε ένα ταξίδι στην Ιταλία μέσα από τα τραγούδια της, ερμηνευμένα από τρεις τενόρους του σήμερα, που έρχονται να μας υπενθυμίσουν να ζούμε τη ζωή όπως έρχεται! Ζήτω η Ζωή! Viva La Vita !

Μετά από τις εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλυτέρους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες όπερες, καθώς και τις επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου.

Τρεις Τενόροι τραγουδούν μαζί το «Caruso «του Lucio Dala, το «Con Te Partiro» του Andrea Boccelli, διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες ( «Gloria», «Mamma Maria» ) , και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini , σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κάνει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο.

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν μια γέφυρα, ώστε να συνδέσουν την ποπ και την κλασική μουσική και έχουν καταφέρει να ερμηνεύσουν τα μεγάλα ιταλικά ποπ τραγούδια δίπλα στις διάσημες άριες της όπερας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στις οποίες αποθεώθηκαν!
Όπως λένε και οι ίδιοι: «Τα τραγούδια μας είναι ένα ταξίδι στη χώρα μας, στις ομορφιές της και στις αντιφάσεις της. Γι’ αυτό το Viva la Vita είναι το σύνθημά μας! Και αγαπάμε τη ζωή, όπως έρχεται: όμορφη, συναρπαστική, τρυφερή, προκλητική, εκπληκτική, υπέροχη, ρομαντική. Αυτή είναι η Ιταλία, αυτή είναι η μουσική μας..»

ΧΑΝΙΑ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ
Ώρα έναρξης: 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ

Τιμές εισιτηρίων:23€ Α ζώνη—Πλατεια , 18€ Β ζώνη, 15€ Β ζώνη εκπτωτικά (*)
Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες

(*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια αφορούν Ανέργους – Φοιτητές – Άνω των 65.
Αμέα: δωρεάν – Συνοδός: 15€

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ