Μοναδικές εμπειρίες σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη για τους αθλητές του ΝΟΧ Διακάκη, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

μοναδικές-εμπειρίες-σε-βελιγράδι-και-1477046

Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε διεθνείς αγώνες που πήραν μέρος. Νίκος Διακάκης και Ευτυχία Αλεξανδράκη αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και νέων-ανδρών/γυναικών το οποίο διεξήχθη στο Βελιγράδι ενώ η Κατερίνα Κισσαμιτάκη συμμετείχε σε προπονητικό κοινόβιο το οποίο φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη και διοργάνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία (I.C.F.).

Διακάκης, Αλεξανδράκη, αλλά και Κισσαμιτάκη είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να χαρούν τη συμμετοχή στα δύο αυτά πολύ σημαντικά διεθνή “ραντεβού” του αθλήματος.

Όπως τονίζουν οι τρεις αθλητές:

Διακάκης: «Ήταν η πρώτη φορά που λάμβανα μέρος σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Το άγχος ήταν πολύ, όμως η εμπειρία αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα να έχω μια καλύτερη εμφάνιση ώστε να δικαιωθώ για τις προσπάθειες και τις θυσίες μου. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος».

Αλεξανδράκη: «Ήταν μια μοναδική εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει. Η όλη διοργάνωση με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Με ευχαρίστησε επίσης που υπήρχε δέσιμο όλης της ομάδας και ένιωσα πολύ οικεία με όλα τα παιδιά. Στην κούρσα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αν και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, αλλά αυτό δεν με δειλιάζει, αντιθέτως το βλέπω σαν μια πρόκληση για το μέλλον. Γενικά η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής ήταν αξιόλογη και για μένα προσωπικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη».

Κισσαμιτάκη: «Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα ήθελα να την ξαναζήσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι προπονητές ήταν εξαιρετικοί και όλη αυτή η διοργάνωση με βοήθησε στο ν’ αποκτήσω νέες εμπειρίες αλλά και να συναναστραφώ με νέα άτομα. Τέλος αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική και θα μου μείνει αξέχαστη».

Υπενθυμίζεται πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκίνησε την Πέμπτη 23 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου ενώ το προπονητικό κοινόβιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας διεξήχθη από 16 μέχρι και 30 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook