Μονάχα ένας στους πέντε βουλευτές θα παραστεί στη φετινή δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας

μονάχα-ένας-στους-πέντε-βουλευτές-θα-π-1074842

Προ ημερών αναφέραμε ότι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού η φετινή δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας με αφορμή την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, θα επιφέρει αλλαγές.

Η πρώτη πολίτης της χώρας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην παρθενική της εμφάνιση σε μια τέτοια δεξίωση με την ιδιότητα του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα θα καλέσει την 24η Ιουλίου περίπου το ένα τρίτο από τον κόσμο που έδινε το παρών τις προηγούμενες χρονιές, ήτοι γύρω στα 500 άτομα έναντι 1.500 τα παρελθόντα έτη.

Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι τα 500 άτομα φαντάζουν πολύ λίγα για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις της Προεδρίας αφού μονάχα οι βουλευτές για παράδειγμα είναι 300 (εξαιρούμε τον/την σύζυγο ή συνοδό τους). Έτσι αποφασίστηκε θα δοθούν συνολικά προσκλήσεις μόλις σε 60 βουλευτές που θα εκπροσωπηθούν αναλογικά, βάσει της κοινοβουλευτικής δύναμης του κάθε κόμματος. Παράλληλα εστάλησαν ήδη προσκλήσεις μονάχα στους υπουργούς αλλά όχι και στους υφυπουργούς. Του χρόνου τέτοιο καιρό, στην Ηρώδου του Αττικού ευελπιστούν να έχουν την ευχέρεια να τους καλέσουν όλους.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook