Μom’s Spaghetti: Ουρές έξω από το εστιατόριο του Eminem για ένα πιάτο μακαρόνια

μoms-spaghetti-ουρές-έξω-από-το-εστιατόριο-του-eminem-1293944

Το όνομα του «Mom’s Spaghetti» προέρχεται από το single «Lose Yourself», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του «8 Mile».

Ο Eminem άνοιξε το νέο του εστιατόριο στο Ντιτρόιτ και πλήθος κόσμου βρέθηκε στα εγκαίνια για να δοκιμάσει μακαρόνια και κεφτέδες από το «Mom’s Spaghetti». Οι ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από το κατάστημα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς ο κόσμος περίμενε υπομονετικά αρκετές ώρες μέχρι να φτάσει στο παράθυρο, όπου ο ίδιος ο ράπερ μοίραζε κουτιά με μακαρόνια.

Το όνομα του μαγαζιού προέρχεται από το single «Lose Yourself», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του «8 Mile». «Κατεβείτε για το ντεμπούτο μας στα ζυμαρικά!» έγραψε o Slim Shady στα social media.

Tο Ντιτρόιτ είναι η γενέτειρα του Μάρσαλ Μπρους Μάδερς, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «Eminem». Ο βραβευμένος ράπερ εξυπηρέτησε αρκετούς πελάτες, μοιράζοντας αγκαλιές και βγάζοντας σέλφι με τον κόσμο. «Σχεδιάζαμε όλο το ταξίδι για να έρθουμε πολύ νωρίς το πρωί, για να είμαστε πρώτοι στη σειρά» ανέφερε θαυμαστής του Eminem και συνέχισε: «Μου υπέγραψε τη συσκευασία και με αγκάλιασε. Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Πλάνταξα στο κλάμα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Το «Mom’s Spaghetti» είχε εμφανιστεί σε αρκετές παραστάσεις των φεστιβάλ του Eminem, ενώ χιλιάδες μερίδες έχουν μοιραστεί σε εργαζόμενους στα νοσοκομεία πρώτης γραμμής στο Ντιτρόιτ.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook