Πορεία στην Πάτρα: Χόρεψαν τανγκό δίπλα σε φλεγόμενο κάδο, μολότοφ και χημικά | Photos + Video

πορεία-στην-πάτρα-χόρεψαν-τανγκό-δίπλ-952181
φωτό αρχείου

Το κουράγιο και την ψυχραιμία, να χορέψει τανγκό, εν μέσω μολότοφ και χημικών που έπεσαν στην επεισοδιακή πορεία για το φοιτητικό άσυλο, είχε ένα νεαρό ζευγάρι, το βράδυ της Τρίτης 12 Νοεμβρίου, στην Πάτρα.

Το περιστατικό αυτό δε συνέβη σε κάποια πίστα χορού, στο πλαίσιο κάποιου διαγωνισμού χορού ή πάρτι, αλλά στη διάρκεια πορείας φοιτητικών συλλόγων για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν κοντά στο αστυνομικό μέγαρο.

Στην συνέχεια, οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και κινήθηκαν προς το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών.

Ξαφνικά ένα ζευγάρι, απομακρύνεται από το σημείο συγκέντρωσής τους και πλησιάζει έναν φλεγόμενο κάδο στην οδό Κανακάρη, το οποίο είχε στηθεί ως οδόφραγμα.

Και την ώρα που όλοι περίμεναν να δουν τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν, οι δυο νέοι αγκαλιάζονται και αρχίζουν να χορεύουν ταγκό δίπλα από τον κάδο που καιγόταν.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook