Μόλις έμαθαν ότι πέθανε ο φίλος τους… διέρρηξαν το σπίτι του

μόλις-έμαθαν-ότι-πέθανε-ο-φίλος-τους-δ-992911

Ελεύθεροι αφέθηκαν με εντολή εισαγγελέα οι Λαρισαίοι συλληφθέντες για τη διάρρηξη και κλοπή στο σπίτι 56χρονου που είχε φύγει από τη ζωή στα Μεσάγγαλα.

Ο 50χρονος και η 43χρονη σύντροφός του, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τεμπών κατηγορούμενοι ότι έσπευσαν να διαρρήξουν τo σπίτι του νεκρού, όταν πληροφορήθηκαν τον θάνατό του.

Ο 50χροvos, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία ήταν από τους πρώτους που πήγαν στο Αγροτικό Ιατρείο Μεσαγγάλων για να μάθουν για τον 56χρονο. Ο 50χρovos όταν έμαθε για τov θάνατο του φίλου του, φαίνεται πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να… κλέψει τα υπάρχοντά του. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα μαζί με τη 43χρονη σύντροφο του διέρρηξαν το σπίτι του νεκρού άνδρα και έκλεψαν έναν ανεμιστήρα, μία σόμπα, μία τηλεόραση, ένα φορητό μέσο αναπαραγωγής μουσικής, τρία κινητά τηλέφωνα, μία μοτοσικλέτα, 70 ευρώ και ένα τσανάκι ώμου που περιείχε ατομικά έγγραφα του εκλιπόντος.

Αστυνομικοί κατάσχεσαν τα κλοπιμαία προκειμένου να αποδοθούν στους οικείους του θανόντα, οι οποίοι όταν έμαθαν τι είχε συμβεί έμειναν έκπληκτοι. Η διάρρηξη αποκαλύφθηκε όταν απαιτήθηκε από την αστυνομία η σφράγιση του σπιτιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook