Μοίρασαν τρόφιμα πόρτα-πόρτα στον Αποκόρωνα στους ασθενέστερους δημότες

μοίρασαν-τρόφιμα-πόρτα-πόρτα-στον-απο-1154029

Τρόφιμα σε δημότες που τα έχουν ανάγκη μοίρασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αποκορώνου, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη:

«Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη διανομή «Αγάπης και Αλληλεγγύης» του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ. Αποκορώνου με κατ’ οίκον παραδόσεις σε 460 δικαιούχους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Από τις πρώτες ημέρες που η χώρα μας αντιμετωπίζει την πανδημία προσαρμόσαμε ως Δήμος τη λειτουργία των υπηρεσιών μας σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Αυτό κάναμε και στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, το οποίο ήδη από τον Μάρτιο άλλαξε τρόπο λειτουργίας. Η διανομή γίνεται με κατ’ οίκον παραδόσεις στις ευπαθείς ομάδες για να αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις και ο συνωστισμός. Στόχος πάντα παραμένει η κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Ευχαριστούμε την Συναιτεριστική Τράπεζα Χανιων για την ευγενική τους χορηγία σε νωπό χοιρινό κρέας , την ομάδα Joint Animal Welfare Society – JAWS for PAWS, την Anna Spyros Corre Kitas και την Kirsten Magnussen and Jorgen Hedemann Nielsen για την σημαντική προσφορά τροφίμων καθώς επίσης και τον κάθε ανώνυμο συμπολίτη μας που συνέδραμε απο το υστέρημα του αποδεικνύοντας περίτρανα ότι στο Δήμο μας η κοινωνική συνοχή παραμένει ισχυρή. Τέλος ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εθελοντές και τους εργαζόμενους στις κοινωνικές μας υπηρεσίες για την ανταπόκριση τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη από Υγεία, Αγάπη και Ελπίδα μη λησμονώντας ότι στις μέρες μας οι πράξεις αλληλεγγύης, προσφοράς, ανθρωπιάς και αγάπης είναι οι μόνες πράξεις για να γίνει ο κόσμος μας ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!»

zarpanews.gr

One thought on “Μοίρασαν τρόφιμα πόρτα-πόρτα στον Αποκόρωνα στους ασθενέστερους δημότες

  1. Μπράβο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αποκορώνου ‘ Φερδινάνδος Μαρινάκης ‘κ σε όλους τους χορηγους τροφίμων για την συνεισφορά τους σε αυτές τις δυσκολες μέρες της πανδημιας του κορωναιου κ των Χριστουγέννων!!!!!!!!!!Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσει αυτό το δυσκολο το Κοινωνικό Παντοπωλείο ‘Φερδινάνδος Μαρικακης’!!!!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook