Μνημόσυνο Καραϊβάζ: Το μήνυμα της συζύγου του, οι πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. | Video

μνημόσυνο-καραϊβάζ-το-μήνυμα-της-συζύ-1222748

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του Γιώργου Καραϊβάζ τίμησαν τη μνήμη του δημοσιογράφου, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του πριν από 40 ημέρες, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, προκειμένου να πουν το δικό τους «αντίο» όσοι δεν κατάφεραν, λόγω κορονοϊού, να μεταβούν στη Δράμα, όπου έγινε η ταφή.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες συλλυπήθηκαν τη σύζυγο και τον γιο του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, συνομίλησε με τη χήρα και τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ.

Oι πληροφορίες και τα ευρήματα

«Βρήκαμε μια μεγάλη, ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους απλούς, που αγάπησαν τον Γιώργο μέσα από τα λόγια του, μέσα από τα κείμενά του. Ακόμα βρήκαμε αγάπη από όλους όσοι είχαν συνεργαστεί με τον Γιώργο και στο παρελθόν και σήμερα», δήλωσε η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Στο μεταξύ αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει τις έρευνες της υπόθεσης συνεχίζουν υπό άκρα μυστικότητα την έρευνα. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες από πολλές πηγές για τους δράστες και αυτές τις πληροφορίες προσπαθούν να συνδυάσουν με τα ευρήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook