Μητσοτάκης: Τα πήγαμε καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στην διαχείριση της πανδημίας

μητσοτάκης-τα-πήγαμε-καλύτερα-από-τις-1267461

Για εντυπωσιακή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε για τη χώρα ότι, σε ό,τι αφορά την πανδημία, τα πήγε καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Washington Post και τη δημοσιογράφο Lally Weymouth.

Στη συνέντευξη που δημοσιεύεται με τίτλο «Η Ελλάδα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα. Πώς επέστρεψε σε θετική πορεία», ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι στόχος του είναι η Ελλάδα να γίνει το success story της ευρωζώνης. «Η ανεργία μειώνεται και οι νέοι Έλληνες για πρώτη φορά επιστρέφουν στη χώρα» τονίζει.

Μιλώντας για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη ο πρωθυπουργός σημειώνει: «Βλέπουμε τώρα μια έξαρση, αλλά πιθανότατα θα δούμε την κορύφωση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Αν κοιτάξετε τις επιδόσεις μας από την αρχή της πανδημίας, τα πήγαμε καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη δεδομένου ότι είχαμε ένα σχετικά υποχρηματοδοτούμενο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Σήμερα, το 90% των ατόμων στη ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για το βάρος που δίνεται στους εμβολιασμούς με την τρίτη δόση, για το γεγονός ότι το πιστοποιητικό εισόδου σε κλειστούς χώρους για εμβολιασμένους άνω των 60 ετών παύει να ισχύει επτά μήνες από την έκδοσή του και προσθέτει: «Το ποσοστό εμβολιασμού του ενήλικου πληθυσμού είναι 73%. Θέλουμε να φτάσουμε στο 80%».

2 thoughts on “Μητσοτάκης: Τα πήγαμε καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στην διαχείριση της πανδημίας

  1. Σταματα βρε παπ….α! Δεν ντρεπεσαι που επρεπε να σε κυνηγαμε με τις πετρες; Μας ειχατε κλειστα τοσους μηνες για να φτασουμε στο σημερα να πεθαινουν καθε μερα 100 ατομα και να μην σας νοιαζει καν και να αδιαφορειτε!!! Να μην εχετε προσλαβει νεους γιατρους και να εχετε φτιαξει ΜΕΘ την ωρα που διωξατε ποσους σε αναστολη… Και το μονο που κανετε ειναι να προσλαμβανετε μπατσακια να σας προστατευουν και να αγοραζετε καθε μηνα νεα περιπολικα…
    Βρε οοουυυστ! Τολμα να πεις κατι lockdown τωρα που ζοριζει η κατασταση και στριμωχνεσαι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook