Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σας διαψεύδει η κανονικότητα και η Ελλάδα ξαναγίνεται μια κανονική χώρα

μητσοτάκης-σε-τσίπρα-σας-διαψεύδει-η-κ-1300205
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

 Θα περίμενα σήμερα κ. Τσίπρα λίγη περισσότερη συγκρότηση και δημιουργική κατάθεση προτάσεων

«Έχουμε χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού σε σχέση με τον ευρωπαίκό μέσο όρο. Ξαναρωτάω τι προτείνετε; Ρωτάω, έπρεπε να κάνουμε καμπάνια επικοινωνίας και ενημέρωσης;

Χρειάζεται ενημέρωση της κοινής γνώμη; Απαντήστε ευθέως κ. Τσίπρα. Τι διαφορετικό θα κάνατε αν εσείς βρισκόσασταν στη θέση που βρίσκομαι εγώ» ρώτησε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας την ομιλία του στη Βουλή.

«Μπορούμε και σήμερα να πείσουμε μισό με ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας να κάνουν το βήμα και να εμβολιαστούν», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Πρώτη προτεραιότητα η ομάδα άνω των 60 και δεύτερη οι νέοι από τα 13 μέχρι τα 25» είπε και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ρώτησε:

«Πότε είδατε δελτίο ειδήσεων για τελευταία φορά κύριε Τσίπρα; Δεν υπάρχει μέρα όπου τα νούμερα των θανάτων να μην εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων. Και καλά κάνουν. Από πού προκύπτει ότι δήθεν η κυβέρνηση έχει εξαγοράσει τα μέσα ενημέρωσης για να μπορέσει να πετύχει τη σιωπή τους;

Θα περίμενα και σήμερα κ. Τσίπρα λίγη περισσότερη συγκρότηση και δημιουργική κατάθεση προτάσεων ώστε να μπορέσετε να διαψεύσετε και αυτούς που σας κατηγορούν ότι σε κάθε δυσκολία εσείς βλέπετε και μία ευκαιρία. Σας διαψεύδει η κανονικότητα και η Ελλάδα ξαναγίνεται μια κανονική χώρα» συμπλήρωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook