Μητσοτάκης σε Σέρβα ομόλογό του: Οι τουρίστες από Σερβία θα έχουν μία πολύ ασφαλή διαμονή στη χώρα μας

Στο άνοιγμα του τουρισμού αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχε με τη Σέρβα ομόλογό του και επεσήμανε ότι η Ελλάδα θα δέχεται όλα τα εμβόλια για την είσοδο των τουριστών στη χώρα.

Ο πρωθυπουργός ανέδειξε το κλειδί της ασφάλειας που παρέχει η Ελλάδα στους επισκέπτες της. “Ξέρω ότι είμαστε δημοφιλής προορισμός για το λαό σας. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα έχουν μία ευχάριστη αλλά επίσης και μία πολύ ασφαλή διαμονή στη χώρα μας” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με την πρωθυπουργό της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς.

Οι δύο ηγέτες, έφεραν στην πρώτη γραμμή το σύνολο των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Σερβίας και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις επόμενες συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της ημέρας, μία από αυτές θα είναι με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, όπου στο επίκεντρο θα βρεθούν η διμερής συνεργασία και η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με τη Σέρβα ομόλογό του δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Θέλω να σας συγχαρώ για το πρόγραμμα εμβολιασμού σας, το οποίο ήταν εντυπωσιακό και βέβαια δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό που κάνατε, γιατί από σήμερα η Ελλάδα ανοίγει επίσημα τον τουρισμό και θα δεχόμαστε, χωρίς τον περιορισμό της καραντίνας, επισκέπτες που είτε είναι πλήρως εμβολιασμένοι, είτε θα μας παρέχουν αρνητικό τεστ pcr ή τεστ αντιγόνου.

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε ξένους τουρίστες στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Ξέρω ότι είμαστε δημοφιλής προορισμός για το λαό σας. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα έχουν μια ευχάριστη και μια πολύ ασφαλή διαμονή στη χώρα μας. Και φυσικά για την είσοδο (στη χώρα μας) αναγνωρίζουμε όλα τα εμβόλια.”

Πηγή: ΕΡΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΈρχεται η εποχή των «ρόμπο-σάπιενς»: Τι δουλειά θα κάνουν τα δισέγγονά μας;
Επόμενο άρθροΑυτά τα ζώδια γοητεύονται από την… ευφυία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ