Μητσοτάκης: «Θα εκσυγχρονίσουμε το ΕΚΑΒ»

μητσοτάκης-θα-εκσυγχρονίσουμε-το-εκ-1708401

“Για εμένα προσωπικά, η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα για τη δεύτερη τετραετία”, επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το απόγευμα τον Ασπρόπυργο εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και μίλησε σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθούν.

“Θα αποκτήσει η χώρα επιτέλους ένα σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Θα προσλάβουμε 10.000 γιατρούς και νοσηλευτές. Θα εκσυγχρονίσουμε τμήματα επειγόντων περιστατικών, κέντρα υγείας. Θα επενδύσουμε στην πρόληψη, στον Προσωπικό Γιατρό”, δήλωσε και πρόσθεσε:

“Ναι, θα εκσυγχρονίσουμε και θα παρέμβουμε δραστικά και στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ ώστε να μην έχουμε τραγικά περιστατικά όπως, δυστυχώς, αυτά τα οποία μονοπώλησαν και δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες.”

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε εκ νέου άνοιγμα στους δεξιούς ψηφοφόρους, που στις 21 Μαϊου επέλεξαν την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ή το κόμμα “Νίκη”.

“Πιστεύω ότι υπάρχουν σήμερα συμπολίτες μας που μπορεί να μην μας ψήφισαν ούτε στις εκλογές του Μαΐου, που σκέφτονται αυτή τη φορά να κάνουν την επιλογή και να μας εμπιστευτούν”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κάλεσε τα γαλάζια στελέχη να τους πουν “Να μην ακούν μερικές φορές, τις φωνές και τις σειρήνες κάποιων μικρότερων κομμάτων, ειδικά αυτών οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των υπερπατριωτών και φωνάζουν στα κανάλια για το τι θα έκαναν αν είχαν ποτέ -που δεν θα το έχουν προφανώς- την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.”

Και πρόσθεσε: “Θυμίστε τους ότι οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια. Ότι αυτή η κυβέρνηση επέδειξε μεγάλη πατριωτική ευαισθησία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας.”

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε ειδικότερα στα μαχητικά αεροσκάφη Rafale, αλλά και τα F-35 τα οποία θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως τόνισε.

Υπογράμμισε το γεγονός ότι η ΝΔ ξεπέρασε το 40% στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, ενώ προειδοποίησε ότι: “Η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα”.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι: “Καλούνται οι πολίτες να επανεπιβεβαιώσουν την επιλογή, την οποία έκαναν στην προηγούμενη κάλπη και να μας εμπιστευτούν και πάλι, διότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η κάλπη είναι άδεια, θα είναι άδεια το πρωί της 25ης Ιουνίου και χρέος μας είναι να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ.”

Αναφέρθηκε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά, το Εμπορευματικό Κέντρο στο Θριάσιο το οποίο ξεμπλόκαρε και θα δημιουργήσει έως και 3.000 νέες θέσεις εργασίας, στην οργάνωση της άτυπης βιομηχανικής περιοχής, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο της Δυτικής Αττικής, που θα χρηματοδοτηθεί εν μέρει από το Ταμείο Ανάκαμψης.

“Οι αντίπαλοί μας διαγκωνίζονται για το ποιος θα έχει τα πρωτεία στην κεντροαριστερά, ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι το μόνο το οποίο φαίνεται να τους ενδιαφέρει. Αποποιούνται της ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας. Μας λένε, «εμάς δεν μας αφορά αυτό. Εσείς θα είστε αυτοδύναμοι ούτως ή αλλιώς. Πάμε να δούμε τώρα ποιος θα είναι πρώτος στην κεντροαριστερή πολυκατοικία. Ποιος θα καταλάβει το υψηλό ρετιρέ».

Εγώ τους απαντώ ότι στις εκλογές οι πολίτες ψηφίζουν για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Ψηφίζουν για το ποιος θα διαχειριστεί τις τύχες του τόπου την επόμενη τετραετία και αυτή τελικά θα είναι η επιλογή την οποία θα κάνουν οι πολίτες.

Μια θετική επιλογή επιβράβευσης ενός κόμματος που έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάζει μια δυναμική αναπτυξιακή πολιτική, με έντονη φροντίδα και κοινωνική μέριμνα για τους πιο αδύναμους”, σχολίασε επίσης ο κ. Μητσοτάκης

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το Μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων στον Ασπρόπυργο, όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Νίκος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίτες του Κόσμου», Ιωάννης Σεπτούχας. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στο Δημοτικό Ποντιακό Θέατρο Ασπροπύργου, όπου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στον χώρο και να συνομιλήσει με μέλη του Συλλόγου «Ακρίτες του Κόσμου».

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook