Μητσοτάκης: «Οι κυβερνητικές αποφάσεις πρέπει να ακούν την επιστήμη»

μητσοτάκης-οι-κυβερνητικές-αποφάσε-1049934

Μήνυμα προς την πρώτη παγκόσμια τηλεδιάσκεψη των Ελλήνων Ομογενών Ιατρών έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η εμπειρία της Ελλάδας δίδαξε ότι, όταν η Πολιτεία άκουσε τους γιατρούς και πήρε τολμηρά μέτρα, κατέκτησε και την εμπιστοσύνη των πολιτών», ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του στην πρώτη παγκόσμια τηλεδιάσκεψη Ελλήνων Ομογενών Ιατρών για τον κορονοϊό, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 Έλληνες γιατροί και επιστήμονες που διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως το πρώτο κύμα της πανδημίας πρόσφερε χρήσιμα διδάγματα και για την πολιτική ζωή.

Ειδικότερα, στον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός εξήρε την πολύ σημαντική επιστημονική πρωτοβουλία της διεθνούς τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών επιστημόνων ελληνικής καταγωγής, απέναντι στην παγκόσμια μάχη κατά της πανδημίας, υπογραμμίζοντας πως «οι Έλληνες γιατροί, ερευνητές, βιοεπιστήμονες και στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας- όπου κι αν κατοικούν ή εργάζονται, πρωταγωνιστούν στην υπεράσπιση του υπέρτατου αγαθού: τηςανθρώπινης ζωής».

Συμπλήρωσε δε πως η συγκεκριμένη ημερίδα «αναδεικνύει το τεράστιο εθνικό κεφάλαιο που διαθέτει η χώρα μας εκτός συνόρων και υπογραμμίζει τη δύναμη και την ικανότητα του Έλληνα που προκόβει όπου κι αν βρεθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook