Μητσοτάκης προς υπουργούς: Κλείστε όλες τις εκκρεμότητες πριν φύγετε για διακοπές

μητσοτάκης-προς-υπουργούς-κλείστε-όλ-1258410

Εντολή να κλείσουν όλες τις σημαντικές εκκρεμότητες μέσα στις δύο αυτές εβδομάδες (την τρέχουσα και την επόμενη) έχει δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς του, προκειμένου να μπορέσουν μετά να πάνε να ξεκουραστούν και να κάνουν τα μπάνια τους σε κάποια παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της κυβέρνησής τους έχει διαμηνύσει ότι θα πρέπει να επιταχύνουν το έργο τους αυτές τις ημέρες, προκειμένου να μην υπάρχουν σημαντικές ανοικτές υποχρεώσεις σε κάθε χαρτοφυλάκιο για ζητήματα που επιλύονται άμεσα και ακολούθως να φύγουν την εβδομάδα 9-15 Αυγούστου, με μια ανοχή και για μερικές ημέρες επιπλέον.

Ωστόσο πάντα θα πρέπει στην Αθήνα να βρίσκεται κάποιος στο γραφείο. Δηλαδή, όταν για παράδειγμα φύγει για ολιγοήμερες διακοπές ο υπουργός, θα πρέπει να μένει πίσω τουλάχιστον ένας αναπληρωτής υπουργός ή υφυπουργός κ.ο.κ. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με τους συνεργάτες του, προγραμματίζει να απουσιάσει τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου τις οποίες θα περάσει μεταξύ Τήνου και Χανίων, όπου διατηρεί κατοικίες.

 

newsbeast.gr

One thought on “Μητσοτάκης προς υπουργούς: Κλείστε όλες τις εκκρεμότητες πριν φύγετε για διακοπές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook