Mητσοτάκης: Πρέπει να πετύχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές – Στην Κίσσαμο θέλουμε 50% | Video + Photos

mητσοτάκης-πρέπει-να-πετύχουμε-ακόμα-κ-1702919

Το Καστέλι Κισσάμου ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.  O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε ομιλία στην Πλατεία Τζανακάκη, όπου τον υποδέχθηκαν πολίτες και στελέχη της ΝΔ, αλλά και ο δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης.

Ο ΒΟΑΚ ξεκινάει απ’ το Καστέλι και τελειώνει στη Σητεία, η παράκαμψη του Καστελίου ειναι έτοιμο έργο και θα υλοποιηθεί από την επόμενη κυβέρνηση, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους συγκεντρωμένους. Τόνισε πως ο φυσικός πλούτος της περιοχής και οι προστατευμένες περιοχές θα παραμείνουν προστατευμένες, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος θα είναι στο πλευρό του δήμου Κισσάμου και της νυν δημοτικής αρχής.

Πρέπει να πετύχουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές και στην Κίσσαμο 50%, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. Επανέλαβε την προειδοποίησή του ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.  Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, αλλά αυτό πρέπει να μας κάνει πιο υπεύθυνους, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο λαός και εγώ σας υπόσχομαι ότι θα την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Παντοδύναμος ειναι μόνο ο ελληνικός λαός, και αν μας δώσει την εντολή, εμείς θα την τμήσουμε, τόνισε ακόμα ο Χανιώτης πολιτικός, απατώντας στις προτροπές της αντιπολίτευσης να μην έχουν οι εκλογές ως αποτέλεσμα, έναν παντοδύναμο Μητσοτάκη.

Ψηφίζουμε για όσα γίνουν από εδώ και στο εξής και οι καλύτερες μέρες ειναι μπροστά μας, ολοκλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ολοκληρώσει την περιοδεία του με ομιλία στο Θέρισο.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τις Βρύσες Αποκορώνου (δείτε ΕΔΩ) και τον Πλατανιά (δείτε ΕΔΩ), ενώ το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Θέρισο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zarpanews.gr

One thought on “Mητσοτάκης: Πρέπει να πετύχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές – Στην Κίσσαμο θέλουμε 50% | Video + Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook