Μητσοτάκης: «Όσοι απειλούν ότι θα ‘ρθουν βράδυ, τους περιμένουμε στο φως της μέρας»

Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν αναφώνησαν ένα ηχηρό «Όχι» στον αναθεωρητισμό της Τουρκίας, στις δηλώσεις που έκαναν πριν από τη συνάντησή τους στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος με δική του πρωτοβουλία πρώτος τόνισε ότι «στηρίζουμε πλήρως, και το λέω με σαφήνεια, την Ελλάδα», και πρόσθεσε ότι «η σχέση αυτή δεν θα επιτρέψει καμία αναταραχή στην ανατολική Μεσόγειο».

Λίγο αργότερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός διαμήνυε χαρακτηριστικά σε «όσους απειλούν ότι θα έρθουν τάχα κάποιο βράδυ στα νησιά μας, ότι τους περιμένουμε στο φως της μέρας, εκεί που φαίνεται ξεκάθαρα ποιος έχει το δίκιο και την αληθινή ισχύ με το μέρος του».

«Αν μπορώ να συνοψίσω το πνεύμα συνάντησης θα έλεγα τρεις λέξεις: Μαζί πιο ισχυροί», είπε στο τέλος ο κ. Μητσοτάκης.

Οι δηλώσεις των δύο πολιτικών αρχηγών:

ertnews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καμία ψηφο σε αυτό το φελλό που δεν έχει να δείξει έργο αλλά διχάζει και τρομοκρατεί τον Ελληνικό λαό

    Έτρεξε στη Γαλλία ο Έλληνας Νερωνας να βγάλει σελφι με το Γάλλο κατά φαντασία πρόεδρο ( που έχει ήδη εκτοπιστεί από το Γαλλικό πατριωτικό κόμμα ) για να ενισχύσει τα ψέμματα και το διχαστικό του λόγο και τον τζάμπα και ψεύτικο …..τσαμπουκά του προς το συναιτερακι του τον Ερτογάν ! Και ερωτώ ολους τους Έλληνες : πως μπορεί κάποιος να το παίζει πατριωτης προεκλογικά την ώρα που μόλις βγήκε πρωθυπουργός έκλεισε τους Έλληνες με λοκνταουν στα σπίτια τους για να μην δουν την προδοσία του να μεταφέρει 1.000 λαθραίους ισλαμιστές του Ερτογάν κρυφά από το λαό και να τους σκορπίσει σε όλη τη χώρα ώστε να μπορούν να τρομοκρατουν τους και να δολοφονούν Έλληνες χωρίς τιμωρία ?
    Πως μπορεί κάποιος να το παίζει πατριωτης οταν ενώ έχει αλλάξει ολους τους νόμους που πλουτίζουν και συμφέρουν αυτόν και τους νταβαντζηδες του κρατάει και δεν αλλάζει τον ποινικό κώδικα που αφήνει ελεύθερους τους δολοφόνους και βιαστές των Ελλήνων και Ελληνίδων και τιμωρεί σκληρά, άδικα και ενάντια στο αίσθημα δικαίου τους Έλληνες που αντιστέκονται στο θάνατο τους από τους λαθραίους ! Πως μπορεί κάποιος να παίζει πατριωτης οταν έφτασε στο εξευτελιστικό, πρωτόγνωρο παγκοσμίως και παράνομο πρόστιμο – κλέψιμο του ενός τρίτου της σύνταξης πείνας των εξαθλιωμένων Ελλήνων παππούδων και γιαγιάδων επειδή δεν έσκυβαν το κεφάλι στα φιρμάνια του ! Πως μπορεί κάποιος να το παίζει πατριωτης οταν αντί να θέσει στην κρίση του λαού τα ….έργα του για να τον ψηφίσει διχάζει τον Ελληνικό λαό και τον τρομοκρατεί λοιδωρείζοντας τους αντιπάλους του σαν χάος και τέρατα ! Αν αυτός δεν είναι αχρηστος, ανίκανος, ψευτης, προδότης και ανθέλληνας τότε δεν ξέρω τι είναι αυτό το σκουπίδι

  2. Πσσςςςς!! Τι είπε πάλι ο μεγάλος…..!!! αισθάνομαι εθνικά υπερήφανος
    (πείτε σε αυτούς που του λένε τι να πει, να κόψουν τις μλκιες)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ