Μητσοτάκης: Ή καταδικάζει Μπέο ή τον χρεώνεται στην πλάτη του!

μητσοτάκης-ή-καταδικάζει-μπέο-ή-τον-χρ-1772461

Η στήλη αποφεύγει τους υψηλούς τόνους και τους χαρακτηρισμούς, αλλά σήμερα είναι αναγκασμένη να κάνει μια εξαίρεση! Είναι ντροπή για τον Βόλο, την πόλη που στις αρχές του περασμένου αιώνα υπήρξε κέντρο γραμμάτων και προόδου, να έχει δήμαρχο τον Μπέο!

Είναι ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία η στήριξη που του παρέχει, όχι απλώς με το να μην βάζει άλλον «γαλάζιο» υποψήφιο δήμαρχο στην πόλη, αλλά και οι δημόσιες εμφανίσεις του πρωθυπουργού ή του υφυπουργού Τριαντόπουλου στο πλευρό του.

Είναι ντροπή για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και το Μαξίμου να συνεχίσουν να παρέχουν στήριξη στον Αχιλλέα Μπέο και να μην την αποσύρουν με πλήρη καταδίκη του για όσα κάνει αυτές τις μέρες. Και να αυτοχαρακτηρίζονται και …άριστοι!

Είναι ντροπή για την αντιπολίτευση να μην θέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη προ των ευθυνών του και να μην του ζητά όχι απλώς να άρει την εμπιστοσύνη της στο νυν δήμαρχο, αλλά να ζητήσει την καταδίκη του.Τ

Τέλος:

– Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή θα ζητήσει από τους πολίτες να καταδικάσουν τον Μπέο με την ψήφο τους ή θα τον χρεωθεί στην πλάτη του. Ή, αλλιώς, θα επιτρέψει να λένε πως Μπέος = Μητσοτάκης!

– Το ΚΚΕ θα πρέπει να κάνει μια εξαίρεση στην πολιτική του και στον β’ γύρο να στηρίξει τον αντίπαλο του Μπέου.

Υ.Γ. 1: Όταν είχαν γραφεί αυτές οι γραμμές, είδαμε την άμεση αντίδραση Κασσελάκη – και μπράβο του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε ο Βόλος να σταματήσει να ντρέπεται για τον δήμαρχό του!

Υ.Γ. 2: Αναμένουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή όποιον έχει φιλότιμο από τη Νέα Δημοκρατία!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook