Μητσοτάκης: H παράταξη μας πρότεινε την ιδιωτική πρωτοβουλία ως τον δρόμο της ανάπτυξης | Video

μητσοτάκης-h-παράταξη-μας-πρότεινε-την-933003

Ως το καλύτερο δώρο για τα 45 χρόνια του κόμματος χαρακτήρισε το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 12ο Συνεδριο της «γαλάζιας γενιάς» πως η παράταξη της ΝΔ στέριωσε την Δημοκρατία στη χώρα, ενδυναμώνοντας τους θεσμούς και ενώνοντας τους πολίτες.

«Ήμασταν πάντα αυτοί που έθεσαν την ατομική πρωτοβουλία στην υπηρεσία της συλλογικής ευημερίας. Και αξιοποιούμε την μεγάλη μας παράδοση για να χτίσουμε γόνιμα το μέλλον μας. Γιατί λίγα κόμματα μπορούν να υπερηφανευτούν για αυτό που μπορεί και κάνει η ΝΔ να σκύβει με σύνεση στο χθες ώστε να αντλεί χρήσιμα διδάγματα για το αύριο».

«Η ΟΝΝΕΔ να γίνει κυψέλη των ιδεών της εποχής, αλλά και φορέας ενός νέου ακτιβισμού -του «ακτιβισμού του 21ου αιώνα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι ευθύνες σας μεγαλώνουν. Καλείστε να επουλώσετε πληγές που άνοιξαν ο λαϊκισμός και ο διχασμός. Οφείλουμε πρώτοι να βαδίσουμε στο δρόμο της αλήθειας, του σχεδίου, της σκληρής δουλειάς» είπε ο κ. Μητσοτάκης για την ΟΝΝΕΔ.

«Όταν κάποιοι έβλεπαν το πανεπιστήμιο είτε ως φέουδο είτε ως δίοδο πολιτικής καριέρας, η ΟΝΝΕΔ ζητούσε Παιδεία συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας και την οικονομία. Όταν οι περισσότεροι υμνούσαν τον κρατισμό, η δική μας παράταξη πρότεινε την ιδιωτική πρωτοβουλία ως τον δρόμο της ανάπτυξης» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Τέλος ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως σταθερός στόχος παραμένει η διαρκής επιμόρφωση των νέων «το βλέμμα μας είναι προσηλωμένο και στα παιδιά που κοιτάζουν μπροστά κοπιάζουν καθημερινά. Που σηκώνονται το πρωί ή που κοιμούνται αργά την νύχτα για ένα αβέβαιο μεροκάματο. Στο χωριό ή στην πόλη, στο χωράφι ή στο εργοστάσιο. Αταλάντευτος στόχος μας είναι να περιφρουρήσουμε το δικαίωμα στην εργασία» τόνισε.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook