Μητσοτάκης για υποκλοπές: Το πιο σημαντικό είναι η εθνική ασφάλεια

μητσοτάκης-για-υποκλοπές-το-πιο-σημαν-1583361

Την άποψη ότι η εθνική ασφάλεια ιδίως στο μεταναστευτικό και η ακρίβεια είναι πιο σημαντικές από ζητήματα δημοκρατίας εξέφρασε ουσιαστικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις υποκλοπές.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε μάλιστα ότι το θέμα δεν απασχολεί τόσο τους πολίτες και απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: “Εμείς με το καλάθι του νοικοκυριού, εσείς με το καλάθι της αθλιότητας”.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι: “Καμία αλλαγή δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμποδίζει την εθνική αποστολή κρίσιμων βραχιόνων του κράτους, όπως η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατική. Δεν είμαστε μία χώρα σε κάποιο ουδέτερο σημείο του κόσμου, γειτονεύουμε με πολλούς κινδύνους, καθημερινά ορατούς σε όλους.

Είμαστε στο κέντρο πολύπλευρων προκλήσεων όπως το μεταναστευτικό και η θέση μας στο γεωγραφικό χάρτη απαιτεί συνεχή και διαρκή εγρήγορση. Η εθνική ασφάλεια πρέπει να είναι διαρκής και μόνιμη προτεραιότητα”.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε μάλιστα: “Αντιλαμβάνομαι απόλυτα και συμμερίζομαι τη μεγάλη δημοκρατική ευαισθησία που εγείρει το θέμα αυτό, όμως θα πρέπει κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης να συνοδεύεται και από εθνική ευαισθησία.

Γιατί η δημοσιοποίηση υποθέσεων αυτού του χαρακτήρα στην πατρίδα μας δεν πρέπει να γίνεται ανεύθυνα ούτε επιπόλαια.

Θυμίζω περιστατικά κατασκοπείας που έχουν εντοπισθεί, όπως και σκοτεινές ενέργειες που αποκαλύπτονται συνεχώς στο κρίσιμο πεδίο του μεταναστευτικού και σταματάω εδώ”.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook