Μητσοτάκης για τα «γενέθλια» της ΝΔ: Μας καθοδηγεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

μητσοτάκης-για-τα-γενέθλια-της-νδ-μα-1292970

Με λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ανάρτησή του στο facebook για τη συμπλήρωση 47 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς», έγραψε στο προφίλ του ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Σαράντα επτά χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης.

Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη. Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία.

Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους».

Καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά!»

ieidiseis.gr

2 thoughts on “Μητσοτάκης για τα «γενέθλια» της ΝΔ: Μας καθοδηγεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

  1. Κούνια που σε κούναγε Κούλη. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Εθνάρχη με τους ακροδεξιούς που έχεις στο κόμμα σου. Γιατλι κόμμα σου το έχεις καταντήσει και καμία σχέση με τη ΝΔ του Καραμανλή δεν έχει.

  2. Ο/Η Ο μητσοτακης είναι ξεγραμμένος σαν πολιτικός γιατί αντέγραψε και ακολούθησε την συνταγή Τσίπρα ! λέει:

    Η πολιτική σταδιοδρομία του μητσοτακη θα λήξει την ημέρα των εκλογών σίγουρα, αναμφίβολα και τελειωτικά διότι στην ουσία ο μητσοτακης αντέγραψε και ακολούθησε την τακτική του Τσίπρα σχεδόν σε όλα και επιπλέον εδειξε μια αλαζονική, συμπεριφορά χωριάτη προς τους πολίτες της χώρας που τον τίμησαν με την ψηφο τους και την ίδια τη χώρα ! Και εξηγούμαι : Έκανε αντιγραφή του Τσίπρα στην εξαπάτηση του λαού και υφάρπαξε την ψήφο του εκμεταλλευόμενος την δυσαρέσκεια των πολιτών στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω μνημονίων, προδοσίας Μακεδονικού, παράνομης μετανάστευσης, οικονομικής πραγματικότητας, ανεργίας και των πυρκαγιών στο Μάτι. Και τι έκανε ? Ακολούθησε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην προδοσία του Μακεδονικού, στο μεταναστευτικό, τα μνημόνια ( έρχεται το επόμενο λίαν συντόμως ), χειροτέρευσε την οικονομία σε επίπεδα καταστροφής, χειροτέρευσε την ανεργία σε επίπεδα καταστροφής, και σκότωσε 16.000 συνπολιτες μας με τους κομπλεξική, υπεροπτική και λασθανσμένη διαχείρηση της πανδημίας, και επιπροσθέτως δημιούργησε, εκπαίδευσε και εξόπλισε μια αστυνομία με μόνιμο στόχο και σκοπό να δέρνει τους Έλληνες, να τρομοκρατεί τους πολίτες και να τους τιμωρεί με πρωτοφανείς μίσος με τρόπους και μεθόδους που δεν υπήρξαν ούτε στα πιο ακραία ολοκληρωτικά καθεστώτα. Νομίζοντας ότι η ανάκαμψη της οικονομίας θα του δώσει το συγχωροχάρτι για να κερδίσει τις εκλογές θα διαπιστώσει την μέρα των εκλογών πόσο οι Έλληνες τον έχουν ήδη ξεγράψει και του επιστρέφουν την αλαζονεία και την περιφρόνηση τους !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook