Μητσοτάκης για νοσοκομεία: «Όλα είναι υπό έλεγχο»

μητσοτάκης-για-νοσοκομεία-όλα-είναι-1275990
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω της αναστολής εργασίας για ανεμβολίαστους υγειονομικούς σχολίασε ο πρωθυπουργός κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετέβη στο Διοικητήριο όπου τον υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

Κατά την άφιξή του στο υπουργείο, ερωτηθείς για την κατάσταση στα νοσοκομεία με την αναστολή χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών και αν αυτή τον ανησυχεί, ο πρωθυπουργός απάντησε με τέσσερις λέξεις: «Όλα είναι υπό έλεγχο».

Στην υποδοχή του πρωθυπουργού παρόντες ήταν και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Άννα Ευθύμιου, Δημήτρης Κούβελας, Σίμος Σιμόπουλος, Έλενα Ράπτη, Θόδωρος Καραογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Τάσος Σπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης είχε σύσκεψη με βουλευτές της Ν.Δ. που εκλέγονται στο νομό Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ του κόμματος Τάσο Σπηλιόπουλο.

Στην αρχή της σύσκεψης ο πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές ότι ήρθε κατευθείαν από τη Σλοβενία και την Παρασκευή θα ταξιδέψει στη Μασσαλία.

Μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσουν συσκέψεις με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και αρμόδιους για τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης. Στις συσκέψεις θα μετέχουν και αρμόδιοι υπουργοί ανάλογα με τα θέματα συζήτησης. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει συναντήσεις με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, αλλά και με πρυτάνεις. Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης έφτασε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook