Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην Κρήτη εδώ και πολύ καιρό | Photos+video

μητσοτάκης-από-το-ηράκλειο-αυτή-πρέπε-1692346

Μια ανάσα πριν από τις κρίσιμες κάλπες της 21ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο Ηράκλειο Κρήτης

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός είπε ότι «αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην Κρήτη εδώ και πολύ καιρό. Και τα λόγια μου είναι λίγα για να περιγράψω αυτήν την εντυπωσιακή υποδοχή».

«Όπως και πριν από μερικές εβδομάδες στα Χανιά, έτσι και σήμερα το Ηράκλειο στέλνει το μήνυμα της μεγάλης νίκης. Θέλω να κερδίσω ένα στοίχημα που έχουμε βάλει όλοι μαζί, να ντυθεί όλη η Κρήτη στα γαλάζια την 21η Μαΐου. Όλη η χώρα να είναι μπλε, στα χρώματα της πατρίδας και της παράταξης για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη δημοκρατία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «ο τόπος απαιτεί σταθερότητα στις κατακτήσεις του, απαιτεί συνέχεια στην πρόοδό του και απαιτεί συνέπεια στην πορεία που έχει χαράξει προς τα εμπρός. Βροντοφωνάζει εδώ από το Ηράκλειο όχι δεύτερη φορά στη συμφορά και δίνει δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή».

Ειδική μνεία ο κ. Μητσοτάκης έκανε στον ΒΟΑΚ, τον οποίο χαρακτήρισε «προσωπικό στοίχημα». Υπενθύμισε ότι για την κατασκευή του συγκεκριμένο οδικού άξονα «μιλούσε εδώ και χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» και πρόσθεσε πως «αυτό το όνειρο γίνεται χειροπιαστή πραγματικότητα για όλη την Κρήτη, ανοίγει ο δρόμος για το δρόμο που πάντα θέλαμε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε εκ νέου για τη στήριξη των συνταξιούχων. «Ενισχύονται και θα εξακολουθήσουν να ενισχύονται, μέχρι να εξαφανιστεί η προσωπική διαφορά του Κατρούγκαλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στο ότι πολλοί πολίτες του λένε πόσο άδικα είναι τα τεκμήρια, τόνισε ότι «θα τα μειώσουμε κατά 30%, θα μειώσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές και βαθμιαία θα καταργήσουμε και τον τελευταίο μνημονιακό φόρο, που είναι το τέλος επιτηδεύματος».

Δείτε την ομιλία του

 

2 thoughts on “Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην Κρήτη εδώ και πολύ καιρό | Photos+video

  1. Κυριάκο δεν κατεω για την υπολοιπη Ελλαδα αλλα στην Κρητη θα φας μαυρο που δεν ειχε φαει ουτε ο μαυρογυαλούρος στην περιφημη εκείνη ταινια…Και μαυρο δαγκωτο μπρε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook