Μητσοτάκης: «Από την πρώτη στιγμή έχουμε δώσει πολιτικό χρώμα στη μάχη για τις Περιφέρειες»

μητσοτάκης-από-την-πρώτη-στιγμή-έχου-828689

Κεντρικός ομιλητής στην κοινή εκδήλωση των ΝΟΔΕ Λέσβου, Λήμνου, Σάμου και Χίου με θέμα: «Εκλογές για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ομιλία του ανέφερε τον διττό ρόλο της επίσκεψής του, ο οποίος είναι αφενός να στείλει και από τη Λέσβο το μήνυμα ότι το 2019 θα είναι μία κρίσιμη πολιτική χρονιά για τη χώρα και αφετέρου για να εκφράσει την αμέριστη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον πυκνότατου ακροατηρίου τόνισε την πολιτική σημασία που έχουν οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και απήυθυνε κάλεσμα προς όλες τις κατευθύνσεις να προχωρήσουν ενωμένοι στις κάλπες του Μαΐου, με στόχο την επανεκλογή της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε:

«Είμαι εδώ για 5η φορά από τότε που εξελέγην, με τη δική σας στήριξη, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πριν από τρία χρόνια και δύο μήνες. Είμαι εδώ, όχι μόνο γιατί αγαπώ τη Λέσβο -ή τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη όπως θα έλεγε κάποιος άλλος- αλλά πρωτίστως για δύο λόγους: Ο πρώτος λόγος είναι για να παρέχω και εγώ με τη σειρά μου την αμέριστη πολιτική μου στήριξη σε μία επιτυχημένη Περιφερειάρχη, τη Χριστιάνα Καλογήρου.

Είμαι εδώ για ζητήσω, από όλους, στη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, την Ικαρία, τη Λήμνο, στους Φούρνους, να στηρίξουμε ενωμένοι -επαναλαμβάνω ενωμένοι- την κεντρική πολιτική επιλογή του κόμματος, που είναι η επανεκλογή της Χριστιάνας Καλογήρου ως Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Δεν το κρύψαμε φίλοι. Από την πρώτη στιγμή έχουμε δώσει πολιτικό χρώμα στη μάχη για τις Περιφέρειες. Δεν το κάνουμε μόνο γιατί φιλοδοξούμε το βράδυ των Περιφερειακών εκλογών ο χάρτης της χώρας -και στο επίπεδο των Περιφερειών- να είναι γαλάζιος. Διότι γαλάζιος θα είναι ούτως ή άλλως σε επίπεδο Ευρωεκλογών και σε επίπεδο εθνικών εκλογών.

Το κάνουμε διότι θέλουμε την επόμενη μέρα να συνεργαστούμε με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες, για να κάνουμε πράξη το μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο έχουμε για τη χώρα. Και εδώ, στο Βόρειο Αιγαίο, το οποίο τόσο υπέφερε τα τελευταία χρόνια.

Το Βόρειο Αιγαίο, το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπο με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Καταστάσεις που ξεπερνούσαν όχι μόνο την φαντασία μας, αλλά πολύ συχνά και τις δυνατότητές μας. Εδώ, το Βόρειο Αιγαίο θέλω την επόμενη μέρα να συνεργαστώ με τη Χριστιάνα Καλογήρου, εγώ ως εκλεγμένος Πρωθυπουργός και η Χριστιάνα ως εκλεγμένη Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Σας ζητώ λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη τα όποια παράπονα, τις όποιες διαφωνίες, τις όποιες επιφυλάξεις, μπορεί να υπάρχουν, τα οποία είναι ανθρώπινα στην πολιτική.

Η πολιτική από μόνη της, ειδικά όταν παίρνεις αποφάσεις, παράγει τριγμούς, αντιπαραθέσεις, ενίοτε και αντιπαλότητες. Ας τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη και ας δώσουμε συντεταγμένα τη μάχη για τις περιφερειακές εκλογές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook