Μητσοτάκης από την Κηφισιά: Η Ν.Δ. είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά

μητσοτάκης-από-την-κηφισιά-η-ν-δ-είναι-1682493

«Η χώρα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα την επόμενη ημέρα που η Ν.Δ. θα καταγάγει νίκη στις εκλογές» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηριστικά

Στην Κηφισιά βρέθηκε, σήμερα (01/05), ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας – στο πνεύμα της ημέρας – πως «η Ν.Δ. είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά».

Χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Η Ν.Δ. είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά. Από ψέματα άλλο τίποτα. Έμεινε ένα μήνα πίσω” δήλωσε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει πάνω από 70 δις και οδηγεί σε νέα χρεοκοπία την χώρα».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι πλήρως κοστολογημένο και δεν παραβιάζει τη δημοσιονομική ισορροπία, ενώ τόνισε ότι η νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές θα οδηγήσει στην επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας.

«Η χώρα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα την επόμενη ημέρα που η Ν.Δ. θα καταγάγει νίκη στις εκλογές. Γιατί χρειαζόμαστε σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα συνεχίσει τη δουλειά με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε: «Το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες έπαθαν και έμαθαν. Δεν θέλουν δεύτερη φορά τη συμφορά, θα δώσουν δεύτερη εντολή στην προκοπή. […] Η επόμενη τετραετία με κυβέρνηση τη Ν.Δ. θα είναι η τετραετία με καλύτερους μισθούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook