Μητσοτάκη, μπαμπέση, φέρε μας και τον Μέσι!

μητσοτάκη-μπαμπέση-φέρε-μας-και-τον-μέ-1520373

Ο Γεωργιάδης, συνδέοντας τη μεταγραφή Μαρσέλο στον Ολυμπιακό με την «ευημερία» της χώρας επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, έκανε παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας

«Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

Υπάρχουν στιγμές που το… Αδωνόμετρο σπάει. Γίνεται χίλια κομμάτια. Στιγμές που η ανοησία αποτελεί κορυφαίο εξαγώγιμο προϊόν. Και δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις, καθώς ο «εμπνευστής» και αυτής της ρήσης είναι ένας από εκείνους που κυβερνούν τούτη τη δύσμοιρη χώρα.

Γνωστό σε όλους ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει «τσακωθεί» και με το χιούμορ και με την αλήθεια. Θεωρείς δεδομένο πως δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να βγει από το στόμα του και να σε εκπλήξει. Ανεξάντλητο ρεπερτόριο. Ακόμα και η βλακεία σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Κι όμως. Αυτός ο άνθρωπος διαθέτει το… μοναδικό ταλέντο να ξεπερνάει τον εαυτό του. Να αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι μόνος του κορυφαία… αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη. Να ρεζιλεύει τη σημερινή κυβέρνηση με κάθε τρόπο. Να γίνεται ο καλύτερος συνοδοιπόρος του Τσίπρα στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει τη Νέα Δημοκρατία από την εξουσία.

Η… ακαριαία σκέψη του, την ώρα που βρισκόταν στο στούντιο του Mega, να συνδέσει την τεράστια μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ Μαρσέλο στον Ολυμπιακό με τη δήθεν «ευημερία» της χώρας μας επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη ήταν από τις «εμπνεύσεις» που ο Γεωργιάδης ξεπέρασε τον Αδωνι. Εκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας. Εσπασε τα κοντέρ και τα χρονόμετρα.

Η Ελλάδα της πολιτικής μπίχλας, της πολιτικής βρομιάς που εκφράζεται με τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, η Ελλάδα που διά στόματος του ίδιου ανθρώπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει «τον πιο δύσκολο χειμώνα από το 1942», είναι μια χώρα που δήθεν προοδεύει, που δήθεν πηγαίνει μπροστά, επειδή ο πολυεκατομμυριούχος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα λεφτά του για να φέρει τον Μαρσέλο!

Ο δε Βραζιλιάνος άσος προτού πάρει την απόφασή του, το μόνο που ρώτησε είναι πού βρίσκεται το… ΑΕΠ της χώρας επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη. Κι όταν διαπίστωσε ότι η Ελλάδα είναι πλέον η Ελβετία των Βαλκανίων, τότε και μόνο τότε είπε «ναι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και έσπευσε να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Στην Ελλάδα της «πολιτικής μπίχλας», στη χώρα όπου ένας στους δύο καταναλωτές δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και το φυσικό αέριο, ο Αδωνις «πίστωσε» τη μεγάλη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον Βραζιλιάνο δεν τον έφεραν τα εκατομμύρια του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, αλλά η… παγκόσμια αύρα του σημερινού πρωθυπουργού. Να δείτε που θα το γράψουν και οι «Times» σε λίγο. Με τίτλο «Κυριάκο, μπαμπέση, φέρε και τον Μέσι»!

Είναι πραγματικά θλιβερό για τον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό να έχει στα ανώτατα αξιώματα της χώρας ανθρώπους που τον κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα του, θεωρώντας ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Είναι τέτοια η πρόκληση του Γεωργιάδη που μόνο γέλια δεν προκαλεί. Το αντίθετο εντελώς.

Είπαμε: Η πολιτική μπίχλα μάς έχει πνίξει. Κι όποιος κάνει αστειάκια με αυτή την κατάντια χρειάζεται στις εκλογές την κατάλληλη απάντηση.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook