Μητέρα έντυνε την κόρη της κουνελάκι του Playboy, έφερνε άντρες να τη βιάζουν και έβλεπε

μητέρα-έντυνε-την-κόρη-της-κουνελάκι-τ-1000995

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας όπου μία μητέρα έντυνε την κόρη της κουνελάκι του Playboy, έφερνε στο σπίτι άνδρες για να τη βιάζουν και καθόταν να παρακολουθεί την πράξη!

Ο πατέρας της 9χρονης, που ήταν φυλακισμένος όσο η κόρη του ζούσε τον εφιάλτη, είπε στο δικαστήριο ότι η μικρή είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τρεις φορές από το 2016.

Το κορίτσι κακοποιούνταν μέρα παρά μέρα για έναν χρόνο, από τον Μάιο του 2014 έως τον Μάιο του 2015.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από ένα μεγάλο πάρτι που είχε κάνει η μητέρα, το οποίο προκάλεσε ζημιές στο σπίτι αξίας άνω των 80.000 δολαρίων. Τότε η 9χρονη έγραψε ένα σημείωμα στον ψυχολόγο της στο οποίο ανέφερε ότι «η μαμά ήρθε στο σπίτι με φίλους και με άγγιξαν σε ευαίσθητα σημεία» και εκείνος το έδωσε στην Αστυνομία.

Αργότερα το κορίτσι είπε στις Αρχές ότι η μαμά της την έγδυνε και ότι μία μέρα ξύπνησε και ήταν ντυμένη σαν κουνελάκι του Playboy, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Courier Mail».

Άλλη φορά η μητέρα -το όνομα της οποίας δεν γνωστοποιείται για να προστατευτεί η ταυτότητα της μικρής- την πότισε αλκοόλ για να την κάνει να ζαλιστεί. Στο δικαστήριο επίσης αναφέρθηκε η μέρα όπου το κορίτσι ξύπνησε, βρήκε από πάνω της έναν άνδρα και τη μητέρα της να της κρατά τα χέρια για να μην κουνιέται! Σύμφωνα με την 9χρονη κάθε φορά οι άνδρες ήταν διαφορετικοί και η μαμά της τους ζητούσε χρήματα.

Η μητέρα δήλωσε αθώα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook