Μητέρα διδύμων έκανε τατουάζ στον ένα γιο της… για να τον ξεχωρίζει

μητέρα-διδύμων-έκανε-τατουάζ-στον-ένα-1148296

Τατουάζ σε παιδί 9 μηνών; Μόνο και μόνο να πεις κάτι τέτοιο, σίγουρα όποιος είναι απέναντί σου θα σε κοιτάξει με απορία. Κι όμως έγινε.

Και όχι απλά έγινε, αλλά ήταν ασφαλές και απολύτως δικαιολογημένο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από μόνοι σας.

Την ιστορία την μοιράστηκε μία μητέρα στο Reddit και πραγματικά έχει γίνει viral. Η συγκεκριμένη γυναίκα λοιπόν προσπαθούσε για 5 χρόνια να κάνει παιδιά και όταν τα κατάφερε έκανε δίδυμα, όμως το ένα είχε ένα πρόβλημα υγείας και κάθε μία εβδομάδα θα έπρεπε να κάνει μία απλή ένεση στις 10:00 το πρωί.

Η νταντά που τα είχε αναλάβει όταν το ζευγάρι βρισκόταν στην δουλειά, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα μέχρι και πριν από ένα μήνα. Εκείνη την ημέρα όμως, τα μπέρδεψε και έκανε την ένεση στο λάθος παιδί, κάτι που κατάλαβε λίγο αργότερα.

Τηλεφώνησε λοιπόν στο αντίστοιχο 166 που έχουν εκεί και αμέσως τα παιδιά, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους χορηγήθηκε το κατάλληλο φάρμακο. Μέχρι να φτάσουν οι δύο γονείς εκεί και τα δύο ήταν χαμογελαστά και έπαιζαν, όμως η νταντά δεν έλεγε να ξεπεράσει με τίποτα το σοκ.

Παρά το γεγονός οτι ακόμα και οι δύο γονείς υπήρχαν φορές τα μπέρδευαν, δεν έλεγε να δεχθεί το λάθος που έκανε και αρνήθηκε να τα κρατήσει ξανά. Έτσι, αποφάσισαν να καταφύγουν στην λύση της ημερήσιας φύλαξης…

Το τατουάζ

Εκεί λοιπόν, αν και υπήρχαν και άλλα παιδιά που έπρεπε να παίρνουν φαρμακευτική αγωγή, υπήρχε μεγάλη ανησυχία μην τυχόν γίνει λάθος. Τότε λοιπόν ένας γιατρός της πρότεινε αυτό που λέγεται ιατρικό τατουάζ…

Ναι υπάρχει τέτοιο. Είναι μικρό σαν την μύτη ενός μολυβιού και σε 2-3 χρόνια, όσο μεγαλώνει το παιδί, εξαφανίζεται. Μετά από συζήτηση με τον σύζυγό της, αποφάσισε να το κάνουν.

Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, καθώς η όλη διαδικασία κράτησε μόλις 30 λεπτά και απλά απέκτησε κάτι σαν φακίδα στον λοβό του αυτιού.

Έτσι, κάλεσε εκ νέου την νταντά που είχε και της είπαν για το τατουάζ, κάτι που την… φρίκαρε. Αφού ξεπέρασε το σοκ, της ζήτησαν να το βρει, κάτι που δεν κατάφερε μετά από 20 λεπτά ψαξίματος και αφού το είχε ξεγυμνώσει. Όταν τελικά της το έδειξαν, η απάντησή της ήταν: «Απλά μία φακίδα;».

gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook