Μητέρα χτύπησε θανάσιμα τον 20 μηνών γιο της επειδή «λέρωσε την πάνα του»

μητέρα-χτύπησε-θανάσιμα-τον-20-μηνών-γιο-945555

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, βαρύνεται μια 23χρονη μητέρα στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς φέρεται να χτύπησε βίαια τον μικρό της γιό, επειδή «λέρωσε την πάνα του».

Η Trinity Pittman συνελήφθη το Σάββατο, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη για δολοφονία του, ηλικίας 20 μηνών γιου της, Conner Perry, τον οποίο είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο μια ημέρα νωρίτερα, αναφέροντας πως «είχε πέσει από ένα τραμπολίνο».

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου που εξέτασε τον άτυχο μικρό, διαπιστώσε πως τα τραύματά του δεν είχαν κάποια σύνδεση με την ιστορία της μητέρας του. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως η κοιλιακή χώρα του Conner ήταν γεμάτη αίμα και οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει με υγρό, κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Επιπλέον, είχε σπασμένο σαγόνι και μελανιές στο πρόσωπό του, καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο μικρός Conner προδόθηκε από τα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η 23χρονη μητέρα παραδέχτηκε αργότερα πως χτύπησε αρκετές φορές με θυμό το παιδί, λόγω της λερωμένης του πάνας, ενώ έπειτα από ένα χτύπημα, ο Conner έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε το κεφάλι του. Στη συνέχεια, η μητέρα του τον έβαλε για ύπνο σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Μερικές ώρες αργότερα, η κατηγορούμενη έφυγε για τη δουλειά της και άφησε τον μικρό, μαζί με τον 4χρονο αδερφό του, υπό την επιτήρηση του 24χρονου φίλου της, ο οποίος είδε τον Conner να ξυπνά κάνοντας εμετό και παρουσιάζοντας δυσκολία στην αναπνοή. Στη νεκροψία που έγινε, διαπιστώθηκε πως το 20 μηνών αγόρι έφερε τραύματα κι από παλαιότερα χτυπήματα στο σώμα του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook